Επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια: Δείτε όλο το video του επίμαχου τσακωμού στη Βουλή
Επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια: Δείτε όλο το video του επίμαχου τσακωμού στη Βουλή

Κασιδιάρης: Οχι από μπροστά μου. Δεν βλέπεις ότι μιλάω;
Λαγός: Ελα, πήγαινε από εδώ ρε
Παππάς (Χρήστος): Τι περνάς από εδώ;
Κασιδιάρης: Τι ύφος είναι αυτό;
Μπαλαούρας: εεεεεεεεεε
Κασιδιάρης: Φύγε ρε βλάκα
Μπαλαούρας: Φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Εξω, έξω. Φρουρά, αποβάλλεται ο κ.Κασιδιάρης. Αποβάλλεται. Ησυχία. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ.Κασιδιάρη. Εεεεεεεεεεεεεεεε. Η φρουρά που είναι; Πηγαίνετε κάτω ρε παιδιά να φωνάξετε τη φρουρά. Πού είναι. Εχει αποβληθεί ο Κασιδιάρης. Μολύνετε τη Βουλή. Δεν υπάρχει φρουρά εδώ.

Δένδιας : «Δεν προξένησα το επεισόδιο, απλά πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη και δέχθηκα από αυτόν και τους άλλους βουλευτές αυτό που είδατε . Άκουσα με ανατριχιαστική λογική τον Λαγό να μιλάει για αυτοδικία.

Ποιοι έστησαν τεχνητό κλίμα έντασης στη Βουλή;

Αμέτρητα ερωτήματα προκαλεί το σημερινό περιστατικό στη Βουλή . Και αυτό γιατί η αλληλουχία των γεγονότων προδικάζει ένα σκηνικό τεχνητής έντασης. Πρώτον πόσο τυχαία πέρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν.Δένδιας, μπροστά από τον Η.Κασιδιάρη;

Δεύτερον γιατί αυτό έγινε τη στιγμή που είχε το λόγο; Γιατί από το βίντεο και την πορεία των γεγονότων κάποιος εύκολα θα μπορούσε να προβλέψει την κατάληξη.

Σημειώνεται ότι ο Ν.Δένδιας έχει βαριά…προιστορία με τη Χρυσή Αυγή από την εποχή που διατέλεσε Υπουργός… Επιπλέον γιατί ο σκηνοθέτης τη κρίσιμη στιγμή ξεζουμάρει αντί να εστιάσει στο περιστατικό; μήπως για να γράφουν οτι θέλουν μετά? η φώτο με μαυρισμένο Δένδια ειναι photoshop !!!οχι όμως οτι δεν φοράει το εβραϊκό σκουφί!

Σχόλιο λέει οτι "μολύνουν" την βουλή, δεν κάνουν καμιά ομαδική εξέταση όλοι (εκτός της Χ.Α) εκεί, μέσα να δούμε ποιοι μολύνουν την βουλή? γιατί έχω κάτι υποψίες! που εξηγούν πολλά! και συνήθως έχω πέσει μέσα σε οτι αρκούσε να έχω υποψία και μονο! εμ το άλλο? να βγάλουν έξω το Κασιδιάρη! αντί τον Δένδια!!!

Μετά το επεισόδιο αποφασίστηκε η αποβολή όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις όλων των επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο ετσι δεν θα τους εμποδίζει κάνεις να υπογράφουν με τα 2 χεριά !! .

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Το πρόβλημα του Ελληνικού κοινοβουλευτισμού δεν είναι η όποια διαφορετικότητα στις πολιτικές απόψεις, αλλά το γεγονός ότι η συντριπτική του πλειοψηφία έχουν την ίδια άποψη με τον Πάγκαλο, ότι δηλαδή "μαζί τα φάγαμε".

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications