Εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί: Ξεκίνησε το «παγκόσμιο κυνήγι» ανθρώπων
Εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί: Ξεκίνησε το «παγκόσμιο κυνήγι» ανθρώπων

Αυτά που ακούγονται και γίνονται σε διεθνές επίπεδο είναι πρωτόγνωρα! Οι πολίτες της Δύσης όχι μόνο διώκονται στις ίδιες τους τις χώρες για την καταγωγή και την πίστη τους, αλλά απαιτείται η εξαφάνισή τους και η αντικατάστασή τους με έναν νέο πολυπολιτισμικό λαό.

Δεν το πιστεύετε; Μήπως θέλετε να δούμε τι λέει η… επιστήμη; Σύμφωνα λοιπόν με τον ανθρωπολόγο, Michael P. Oman-Reagan, η «γενοκτονία των λευκών» είναι ένα «καλό σχέδιο». Ο Oman-Reagan είναι ακαδημαϊκός και υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα ανθρωπολογίας του Πανεπιστήμιου του Newfoundland «Γιατί είναι ένα καλό σχέδιο η γενοκτονία των λευκών» ανήρτησε στο Tweeter, προτού προχωρήσει σε μία λίστα των λόγων που κάνουν τον αφανισμό μιας ολόκληρης ράτσας «προοδευτικό».

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τις ΗΠΑ ως κράτος ρατσιστών, όπου οι λευκοί έχουν πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων, κατοχυρωμένα στο αμερικανικό Σύνταγμα. Επιπλέον δικαιολόγησε την ανάρτησή του, λέγοντας πως μόνο οι «αρσενικοί λευκοί ρατσιστές» απολαμβάνουν την «ελευθερία του λόγου», ενώ εξαίρει την φυλετική πολυμορφία στα Κολλέγια.

Απίστευτες δηλώσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και ευχόμαστε να μην τις ακούσουμε και εδώ στην Ελλάδα από αντίστοιχους «επιστήμονες». Σε Κολέγιο του Evergreen στο Colorado των ΗΠΑ, εκατοντάδες φοιτητές ζήτησαν σε διαδήλωση την παραίτηση του καθηγητή Bret Weinstein, ο οποίος «τόλμησε» να αμφισβητήσει, μέσω E-Mail, την απόφαση του σχολείου να ζητήσει από τους λευκούς να εγκαταλείψουν το σχολείο για μία «ημέρα ποικιλομορφίας», η οποία όμως δεν περιλαμβάνει την λευκή φυλή.

«Άντε γ…σου απόβρασμα», φώναζαν και ζητούσαν από τον καθηγητή να απολογηθεί για το E-Mail του, ενώ προπηλάκιζαν λευκούς καθηγητές, λέγοντας τους πως είναι ρατσιστές και ότι πρέπει να φύγουν. Παράλληλα ζητούν να δικαιολογηθούν οι απουσίες τους για να συνεχίσουν την διαδήλωση.Οι εικόνες σοκάρουν!

Όσο προχωρά όμως το ρεπορτάζ τόσο πιο άναυδοι μένουμε! Στο Τορίνο της Ιταλίας, δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από μουσουλμάνους «μετανάστες», επειδή βιντεοσκοπούσε την κατάσταση που επικρατεί σε ένα κέντρο διαμονής «προσφύγων και μεταναστών».

Η Elena Redaelli και ο κάμεραμαν της προσεγγίζονται από έναν άνδρα με ποδήλατο, ο οποίος δεν θέλει να τον τραβήξει η κάμερα. Σύντομα τους περικυκλώνουν και άλλοι και τελικά η ρεπόρτερ αναγκάζεται να ουρλιάξει στα ιταλικά «Βοήθεια μας χτυπάνε! Πρέπει να ξεφύγουμε!».

Για το τέλος αφήσαμε το κερασάκι!
Ο φανατισμός όλων αυτών των ανθρώπων ξεκινά από το Ισλάμ, του οποίου οι στρατιώτες, δηλαδή το Ισλαμικό Κράτος, ανδρώθηκε και εκπαιδεύτηκε από της στρατιωτικές δυνάμεις των παγκοσμιοποιητών, των πολιτικοοικονομικών εκείνων ταγών, οι οποίοι επιδιώκουν την απόλυτη εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης, ένα πολυπολιτισμικό λαό δηλαδή λαό με μία παγκόσμια κυβέρνηση να τον διοικεί.

Η κωμικός του CNN, Kathy Griffin, δείχνει τον εαυτό της να αποκεφαλίζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με την ισλαμική μέθοδο του ISIS, καθώς εκείνος δεν ανήκει στους υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, όπως οι προηγούμενοι επικεφαλής του Λευκού Οίκου, αλλά στην Εθνική Δεξιά, η οποία αρνείται την υποβάθμιση του έθνους-κράτους στον βωμό του διεθνισμού.

Άσχετα αν συμφωνεί κάποιος με τον Τραμπ ή όχι, η κίνηση της «κωμικού» στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους αρνούνται την επικράτηση της παγκοσμιοποίησης. Θα τους κυνηγούν. Τους περιμένει ακόμα και αποκεφαλισμός από μουσουλμάνους που ζουν στις χώρες μας. Ξεκίνησε και είναι θέμα χρόνου να εξαπλωθεί! Το παγκόσμιο κυνήγι ανθρώπων! Αυτή την φορά των λευκών!el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications