14 Μαΐ 2017

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΙΟΣ ! ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΙΟΣ ! ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

Δείτε εικόνα της Χίου και φρίξτε! Έτσι θέλει να τη μετατρέψει ο Ερντογάν και το κατάφερε, με τον Τσίπρα (που συναντήθηκε και μαζί του χθες) να… παίζει το παιχνίδι του σουλτάνου.

Το νησί πλέον κατέχεται από ισλαμιστές, με την κυβέρνηση να το έχει μετατρέψει σε ένα τεράστιο καταυλισμό «μεταναστών» ! Σημειώστε ότι καθημερινά οι λάθροι αυξάνονται. O τουρισμός έχει σχεδόν καταστραφεί πριν καν αρχίσει η τουριστική περίοδος, ο δε Ερντογάν, που θεωρεί το μισό Αιγαίο δικό του, μπορεί να κάνει πιο εύκολα από ποτέ…ντου στο νησί, χρησιμοποιώντας ως μοχλό τους λάθρους που έστειλε ο ίδιος από την Τουρκία!

Υπάρχει και εξέλιξη στο θέμα την οποία αναφέρει το politischios.gr: Ενώ σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις για πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο κάποιοι θέλουν να επιβάλουν προαναχωρησιακού τύπου κέντρα, λέει σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

Για άνευ προηγουμένου κοροϊδία των πολιτών της Χίου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, εστιάζοντας τα βέλη της τόσο στον Δήμο όσο και στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις δηλώσεις τους περί αναγκαιότητας δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου στο νησί.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι: «Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν άδεια κτίρια που δημιουργήθηκαν για την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, στην Χίο προσπαθούν να επιβάλουν ανοικτού, κλειστού ή προαναχωρησιακού τύπου κέντρα.

(32.000 κενές θέσεις σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα). Δυστυχώς έως τώρα όλες οι αποφάσεις που αφορούν στο νησί μας, πάρθηκαν υπό καθεστώς τεχνητής ασφυξίας, εικονικού πνιγμού και ψευτοδιλημμάτων (που θα τους πάμε), όπως ακριβώς επιδιώκεται και τώρα.

Καταλαβαίνουμε το μέγεθος της κοροϊδίας και τον πολιτικό σχεδιασμό του υπουργείου για το μέλλον των νησιών μας», αναφέρει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα καλώντας τους πολίτες να απαιτήσουν την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΙΟΣ ! ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications