Τι θέλουν να κάνουν στο μωρό σου οι Παγκοσμιοποιητές;
Τι θέλουν να κάνουν στο μωρό σου οι Παγκοσμιοποιητές;

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «Δεν θα υπάρχει κανένα παιδί από 4 ετών και άνω στη χώρα που θα μένει εκτός προσχολικής εκπαίδευσης και από τον Σεπτέμβρη..»

Είναι αλήθεια δικές τους οι ιδέες ή εφαρμόζουν το σχέδιο των Εβραίων τραπεζιτών; "Θα βλέπουν το κράτος σαν οικογένειά τους και όχι την οικογένεια που διδάχθηκαν απ' τους γονείς τους"

Το απόσπασμα είναι από συνέντευξη του εβραϊκής καταγωγής Aaron Russo στον Alex Jones.. Ο Ρουσσώ έχοντας προσωπική σχέση με τους Ροκφέλερ, επίσης μέλος της γνωστής εβραϊκής οικογένειας, έμαθε σχετικά με τα σχέδιά τους για Παγκόσμια Κυριαρχία.

Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι και η γαλούχηση όλων των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία με τέτοια πληροφόρηση ώστε να μην αντιδρούν στα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών..

"Δεν είχαμε τρόπο να φορολογήσουμε τον μισό πληθυσμό, επιπλέον με την ισότητα ρίξαμε την γυναίκα στην εργασία "αρπάξαμε" τα παιδιά από το σπίτι διαμορφώνοντας το χαρακτήρα τους πλέον εμείς μέσα από τους δικούς μας κώδικες εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης"

Προσέξτε τα ονόματα των γυναικών που ηγήθηκαν του φρμινιστικού κινήματος.. Είναι όλες Εβραίες και το ίδιο είπε πριν λίγα χρόνια ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Μπάϊντεν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications