«ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ και ΕΙΝΑΙ ήδη ΕΔΩ», ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Πάμπλουτος ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της NASA – ΒΙΝΤΕΟ
«ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ και ΕΙΝΑΙ ήδη ΕΔΩ», ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Πάμπλουτος ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της NASA – ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταία, όλο και περισσότερες «φωνές» φαίνεται να επιβεβαιώνουν, εκείνο που πολλοί θεωρούν ως προφανές: την ύπαρξη εξωγήινων στην Γη…Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, όμως, αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν προέρχονται από έναν δισεκατομμυριούχο που έχει καταθέσει εκατομμύρια για το θέμα και, ίσως, είχε επαφές μαζί τους και, επιπλέον, έρχεται σε κόντρα με την ίδια την ίδια NASA με την οποία συνεργάζεται, η οποία, ως γνωστόν, αρνείται οποιαδήποτε ένδειξη «αλλοδαπών επισκεπτών»…

Σύμφωνα με το dailymail.co.uk και την ανταποκρίτρια Lara Logan, ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αεροναυπηγικής που πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Nasa δήλωσε ότι είναι «απόλυτα πεπεισμένος» ότι υπάρχουν ξένοι επισκέπτες που ζουν στη Γη. Πρόκειται για τον κ. Robert Bigelow, του οποίου η εταιρεία Bigelow Aerospace έχει κατασκευάσει επεκτάσιμους διαστημικούς οικότοπους για τον ISS (Διεθνή Διαστημικό Σταθμό).

Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στη συνεργασία με τη NASA πριν επεκταθεί στην πεποίθησή του για τους εξωγήινους…Ερωτηθείς αν πιστεύει σε εξωγήινους, ο κ. Bigelow απάντησε: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος». «Υπήρξε και υπάρχει μια παρουσία, μια εξωγήινη παρουσία (στη Γη)».

«Ξόδεψα εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια – πιθανότατα ξόδεψα περισσότερα ως άτομο από ό, τι όλοι οι άλλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δαπανήσει ποτέ για το θέμα αυτό (τους εξωγήινους)». Ο κ. Bigelow δεν διευκρίνισε ακριβώς πόσα έχει δαπανήσει για την έρευνα αυτή και αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν προσωπικές συναντήσεις του με UFOs.

Η ανταποκριτρια Lara Logan, που ηγήθηκε της συνέντευξης, ζήτησε από τον κ. Bigelow να πει εάν θεωρούσε ότι ήταν επικίνδυνο να δηλώσει δημόσια ότι πιστεύει σε εξωγήινους. Δηλαδή αν ανησυχούσε ότι οι άνθρωποι μπορεί να τον θεωρήσουν ότι είναι «τρελός».Ο κ. Bigelow απάντησε: «Δεν δίνω δεκάρα. Δεν με νοιάζει».

Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε ότι οι μελλοντικές ανθρώπινες αποστολές στο διάστημα θα είχαν ως αποτέλεσμα να έχουν συναντήσεις με εξωγήινους απάντησε:«Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά. Είναι ακριβώς κάτω από τις μύτες των ανθρώπων»….Τα σχόλια του μεγάλου επιχειρηματία είναι μία τεράστια έκπληξη δεδομένου ότι η εταιρεία του συνεργάζεται στενά με την NASA, η οποία όμως αρνείται οποιαδήποτε ένδειξη «αλλοδαπών επισκεπτών».

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά ‘Out Of This World’ Uses For Expandable Habitats Explained By Robert Bigelow

Επίσεις δείτε επιπλέον σχετικά:

www.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications