Βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος για το τζαμί στην Αθήνα: «Υποκριτές και ψευτοπατριώτες ΝΔ και Ανέλ» ΒΙΝΤΕΟ
Βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος για το τζαμί στην Αθήνα: «Υποκριτές και ψευτοπατριώτες ΝΔ και Ανέλ» ΒΙΝΤΕΟ

Το Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής:

«Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Σύριζα για το τζαμί, καταδεικνύοντας αρχικά την υποκρισία του «συνταγματικού τόξου» για το ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε για τα θύματα της τζιχαντιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Την ίδια ώρα που οι φανατικοί ισλαμιστές αιματοκύλισαν για ακόμη μια φορά την Ευρώπη, το «δημοκρατικό τόξο» ψηφίζει νόμο για την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα και την κάλυψη μάλιστα του κόστους λειτουργίας από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.Σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού και ο αφανισμός του Χριστιανισμού που οι διεθνιστές μισούν θανάσιμα.

Ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος κατέδειξε ξεκάθαρα την υποκρισία των Ανέλ που από την μια καταψηφίζουν το άρθρο για το τζαμί, αλλά στηρίζουν και συγκυβερνούν τον ανθελληνικό Σύριζα.

Από την άλλη, η ψευτοδεξιά ΝΔ ψηφίζει μέσα στην Βουλή όλους τους νόμους κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού και μετά υποκριτικά εμφανίζεται στις ενορίες προς άγραν ψήφων.

Μετά την ομιλία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε αντιπαράθεση με τον προεδρεύοντα της Βουλής, Κρεμαστινό αναφορικά με την πηγή των αιματηρών τζιχαντιστικών επιθέσεων στην Ευρώπη.»

magnesia247

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

μπραβο καλα τα ειπε αλλα ποιος τον ακουει??????

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications