H καταδίκη ενός σύνεργου του κακού μετά θάνατον!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ
H καταδίκη ενός σύνεργου του κακού (χρήσιμος ηλίθιος κομμουνιστης) μετά θάνατον!!

Μια ιστορία απο άλλου, και την μοίρα που περιμένει πολλούς χρήσιμους ηλίθιους,(χρήσιμος ηλίθιος κομμουνιστης) συνεργάτες του κακού εις γνώσης τους και μη. Η διάφορα απο τους αντιπροσώπους του κακού, και τους χρήσιμους ηλίθιους ειναι οτι οι πρώτοι δεν έχουν επιπτώσεις γιατί προέρχονται απο το κακό !

Σε αντίθεση με τους χρήσιμους ζωώδες "ανθρωποειδές", η μονή διάφορα απο τα ζώα ειναι οτι ειναι σε ανθρωπινό σώμα "αντίγραφα" και οτι μιλάνε, η εκπαίδευση τους ειναι ίδια με αυτη των σκύλων, η νόηση τους ειναι ίση η και λιγότερη απο αυτη των ζώων! πνευματικότητα 0 ζουν ρομποτικά, και ζωώδες οπως τα ζώα βάση ένστικτου. Γιαυτό δεν υπάρχει κομμουνιστης εφευρέτης πουθενά στην ιστορία! η να κάνει την διάφορα πέρα απο αυτα που του έμαθαν, και γιαυτό όλοι λένε τα ίδια και κάνουν τα ίδια οτι τους έμαθαν! και τι διδάσκουν στα σχολεία; ΜΜΕ κτλ; καλύτεροι και απο ρομπότ ειναι :

Τροχαίο σε γήινο χρόνο: έτος 2012,βρίσκουν ακαριαίο θάνατο 3 άτομα, ο ένας ειναι ο "κύριος" ας τον ονομάσουμε Γκοΐμ "ανθρωποειδές" απο οπού ειναι και η παρακάτω "δίκη", αλλα οχι ετσι οπως την γνωρίζουν στον πλανήτη γνωστό και ως Γη!(Earth), τα αλλα 2 άτομα ηταν η γυναικά του,(μη Γκοΐμ) και μια φίλη της (Γκοΐμ) .

Για την ανάγκη κατανόησης τα λέμε σαν να μιλάνε γιατι δεν υπάρχει ομιλία εκεί, Γκοΐμ :Που βρίσκομαι; γιατί πονάω τοσο πολύ, νόμιζα οτι θα σκοτωθώ και οτι ήρθε το τέλος μου...

Καλωσόρισες! ακούγεται στο βάθος.... Ήρθε η ώρα της κρίσεως! δες το σας δίκη οπως το γνωρίζεις...

Μα τι ειναι αυτα που λέτε; ξέρετε ποιος είμαι εγώ; δεν μπορείτε να με δικάστε έχω λεφτά έχω γνωριμίες ....! λέει μέσα στην ματαιοδοξία του και την αλαζονεία του.

Ακούγεται : φαίνεται έχει ακόμα έντονη σύνδεση με τον φυσικό κόσμο του, οπως κάθε κατώτερη ενεργεία προσκολλημένη στον υλισμό, οπως και δεν έχει καταλάβει τίποτα ακόμα! μήπως να αρχίσει να ξυπνάει σιγά σιγά? άστο σε μένα:

Κοιτά τον εαυτό σου πως είσαι...!

Γκοΐμ : Τι;; δεν ειναι δυνατόν! οχι δεν γίνονται αυτα! τι μου έχετε κάνει; φωνάζει ουρλιάζοντας!

Τότε μια ακτίνα φωτός τον κτυπάει, και αρχίσει να ουρλιάζει ακόμα πιο δυνατά!και ακουγόταν: αυτο για αρχή....!

Λοιπόν άκου θα σου μιλήσω οπως μίλησες στο φυσικό σου κόσμο αφου είσαι προσκολλημένος ακομα,στα 18 σου αποπλάνησες μία 15 άχρονη και την βίασες εκ του ασφαλούς , γνωρίζοντας οτι δεν θα σου κανει κανεις τίποτα,σωστά; λόγο οτι είσαι γόνος πλουσίων που οπως λενε στο κόσμο σας, έχουν πατήσει επι πτωμάτων! οπως λέτε ειναι κομμουνιστες ιδεολόγοι! θα τους δεις αργοτερα εκεί που θα πας!

Άκου να δεις, τι γίνεται , είσαι είδη νεκρός! γλίτωσε και μια γυναικά απο σένα,ώστε να ανοίξεις την δίοδο για ομοίους σου,αλλα και να μαγαρίσεις την ψυχή της! αυτη την γυναικά που παντρεύτηκες με τα ψέμματα,οπως έκανες σε πολλές άλλες , με την πλύση εγκεφάλου που της έκανες! γιατί ηταν πλούσια κατάλαβες τι εννοώ ε; εξάλλου έβαλες την φίλη σου η οποία ειναι ίδια ράτσα με σένα, να την κανει ψυχολογικό πολεμο να σε πάρει,αφού την έβαλες να σας κανει την γνωριμία για πέσει στα δίχτυα σου σωστά; κλασική τακτική αδίσταχτων σαν εσένα!ένοχος!

Εσύ δεν είσαι που έγραψες το κείμενο :Η πλειοψηφία των Γερμανών στρατιωτών και πολιτών πολέμησε απελπισμένα, προσπαθώντας να διασώσει το Βερολίνο από τις "ορδές των Μογγόλων κατακτητών" όπως έλεγε η προπαγάνδα των Ναζί!!!! κάπου που ονομάζεται wikipedia; η προπαγάνδα των "Ναζί" όταν τα 2/3 ηταν Μογγόλλοι αποδεδειγμένα και το γνωρίζεις; (οι ίδιοι που έκαναν εισβολή στην αρχαία Ελλάδα με τα ίδια αφεντικά) το ψέμα με δόλο ειναι 2 φόρες ψέμα απο το ψέμα λόγο άγνοιας! (διασπορά ψευδών ειδήσεων σε δήθεν έγκυρες πήγες!) και εκεί ειναι τόσα πολλά τα ψέμματα που λέτε, που έπρεπε να είχε απαγορευτεί αυτη η σελίδα, γιατί μολύνει τα μυαλά με ψευδή! !

Γκοΐμ : Μα δεν το επιτρέπει η "ιδεολογία" μου να λέω αλήθεια για τους ναζι! μα ούτε μου επιτρέπουν να λέω αλήθειες! εντολές εκτελούσα εκεί! το ξέρω οτι ηταν Μογγόλοι!

Αν πετάξεις χαλίκια σε ένα γκρεμό, μπορείς να τα σταματήσεις στο να σταματήσουν να πέφτουν και να σκορπίσουν;έτσι ειναι τα ψέματα που έλεγες! τι θα πει ιδεολογία; τι σημαίνει ναζι στοχοποίηση μήπως; τι θα πει εντολές εκτελούσα; πήγες εκεί, για να εκτελείς εντολές άρα ηταν εις γνώσης σου, επίσης σχολίαζες κάπου άλλου επανειλημμένα με ειρωνική στάση ,χλευασμό μαζί με τους άλλους ομοίου σας, ολους τους μη ομοίου σας σωστά? facebook το λέτε στο κόσμο σας,ρατσισμός και σπέρνεται μίσος οπως τα λέτε εκεί, για ολους που δεν ειναι στο ίδιο κατώτερο ζωώδες δικό σας επίπεδο! και λέτε ψεύδος οτι όλοι ειναι ίδιοι και ίσοι! αν ηταν όλοι ιδιοι θα ηταν όλοι σαν εσάς! η μαύροι η λευκοί!ούτε οπτικά δεν ειναι καν ιδιοι! δεν το βλέπεις? οπως δεν έχετε και μια ράτσα σκύλων αλλα διαφορετικές! ένοχος!

Γκοΐμ : Τι ένοχος λέτε συνεχεία εγω ειμαι άθεος οπως λέει το κόμμα μου, δεν πιστεύω σε θεούς, και αυτές "θεωρίες συνωμοσίας" περί ζωή μετά θάνατο!

Συζήτηση και στο είπα ειναι τοσο κατώτερη ενεργεία που πρέπει να την στείλουμε απευθείας εκεί που ανήκει!,απάντηση στο Γκοΐμ, κοιτά άλλη μια φορά πως είσαι! ειναι ακόμα θεωρίες συνωμοσίας οπως το αποκαλείς; είσαι άθεος αλλα έχεις ένα δόγμα και θεο κάποιον Καρλ Μαρξ και λοιπούς ομοίους του; τοτε δεν είσαι άθεος! όσο άφορα τις θρησκείες που έχουν εκεί που ήσουν δεν ξέρεις οτι η μίση αλήθεια ειναι χειρότερη απο το ψέμα; ύστερα ειναι και το άλλο,αν ήξερες οτι ολα αυτα που έκανες έχουν επιπτώσεις δεν θα τα έκανες! και ποιοι θα έκαναν την δουλειά?τα ζώα δεν γνωρίζουν οτι πάνω απο τον ουρανό υπάρχει ένα αχανές διάστημα και χιλιάδες γαλαξίες! νομιζουν οτι όλος ο κόσμος είναι μονο μια γυάλα που ζουν! (η Γη!) έτσι είστε και εσείς.

Από εδω και πέραν θα υποστείς τους καρπούς όλης της ζωή σου,και αυτα που έπραξες! δεν έχεις τις προδιαγραφές να είσαι εδώ καν!γιατι δεν έδωσες ούτε αλήθεια ούτε αγάπη σε κανέναν! έκανες το αντίθετο!

Και ξαφνικά με ταχύτητας της σκέψης, βρέθηκε σε ενα άλλο μέρος...Ακόμα ουρλιάζει αν μπορούσαμε να το πούμε ετσι,καθώς στο μη φυσικό κόσμο σας δεν υπάρχει ο λόγος! για ολα αυτά που έκανε όσο ηταν εν ζωή.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications