Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια σε αυτόν τον τόπο!
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ηλίθιος λαος απο τους Νεοέλληνες!

Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ηλίθιος λαός απο τους Νεοέλληνες! αφου δεν χρειάστηκε να τον κάνουν οπως στην φώτο (ειδικά εφέ οπως σε ταινίες )και να λενε να δείτε οι "ναζι" σάπισαν στο ξύλο τον "αθώο" Δένδια! γνώστες αδίσταχτες και ύπουλες πρακτικές που έκαναν και στον Χίτλερ για να σύρουν την Γερμανία σε πόλεμο για να την ισοπεδώσουν! που δεν ενόχλησε κανέναν! άπλα έδιωξε τους Εβραίους απο την Γερμανία!μαζί με τις τράπεζες τους και το οικονομικό σύστημα τους! με το Χρυσό.

Λίγη αληθινή ιστορία: κομμουνιστές κατάσφαζαν Πολωνούς και έγραφαν σε εβραίικες εφημερίδες :οι "ναζι" σκότωσαν κακόμοιρους Πολωνούς! ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί !και ταυτόχρονα έσφαζαν Γερμανούς επι Πολωνικό έδαφος (πρώην γερμανικό) για προκαλέσουν τον Χίτλερ σε πόλεμο! γιατί εξ αρχής ο σκοπός τους ηταν να κάνουν γενοκτονία και ολοκαύτωμα κατά της Γερμανίας!

Ο αληθινός εγκληματίας της ανθρωπότητας και μασόνος Churchill,στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση», και καυχώμενος γράφει σε μία επιστολή προς τον Στάλιν την 1 Ιανουαρίου του 1944: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ την ειρήνη, ούτε την χρονιά που είμαστε εντελώς απομονωμένοι και θα μπορούσαμε να κάνουμε ειρήνη χωρίς πολλές συνέπειες για την βρετανική αυτοκρατορία ».

Και ενώ υπάρχουν ένα σορό στοιχειά και βιντεο για το ποιοι αιματοκυλιόταν την Ευρώπη και πως ,ο μέσος βλάκας επιμένει για "κακούς ναζι" που ήθελαν να αφανίσουν την ανθρωπότητα!γιατί ετσι του λένε τα ΜΜΕ μέρα νύχτα και "νταλίκες" βιβλία διαστρέβλωσης της ιστορίας, εντωμεταξύ η λέξη "ναζι" επειδή δεν μπορούσαν να προφέρουν το γερμανικό Nationalsozialismus (National-sozialismus / Εθνικός σοσιαλισμός) το έκαναν "ναζι"nazism, συντόμευση της γερμανικής λέξης! δεν υπάρχει άγνοια αλλα ηλιθιότητα! αν βγεις έξω και τους ρωτήσεις περί "ναζι"τοτε, άπλα θα σου πουν οτι τους έμαθαν να πιστεύουν! και νομίζουν οτι έχουν και άποψη! άρα δεν έχουν το στοιχείο της ερευνάς αλλα της άβουλης υιοθέτησης (πρόβατα),γιατί γίνεται αυτο; το αφήνουμε στην κρίση του καθενός αν έχει δικιά του!

Αριστερό troll στο faceobook : Ο ρόλος της Χ.Α. είναι να κάνει το νταή και τίποτε άλλο. Μόνο να φαίνεται ότι "αντιστέκεται". Πότε έκανε η Χ.Α. έστω ερώτηση στη Βουλή κατά της Siemens; Ή κατά των Γερμανών και των μνημονίων;;; Το επεισόδιο του Η. Κασσιδιάρη έγινε στην κατάλληλη στιγμή, ακριβώς πριν από την ψήφιση του 4ου μνημονίου. Γιατί ;; Μα γιατί δεν θέλανε να τα βάλουν με τους Γερμανούς, θέλανε να απέχουν ! Και να που βγήκαν έξω...

Βάζοντας σχετικό ποστ για διανοητικά ανάπηρους με τίτλο:Χρυσή Αυγή: ο χρήσιμος προβοκάτορας του 4ου Ράιχ - Freepen.gr, και να φανταστεί κάνεις οτι αυτές οι σελίδες που ταΐζουν σανό έχουν τον πιο πολύ κόσμο!, που γράφει κάτι τέτοια: Αφάνταστα χρήσιμο «εργαλείο» η Χρυσή Αυγή…!!!Ένας προβοκάτορας του καθεστώτος που ΟΧΙ μόνο βάζει πλάτη στα δύσκολα (στο πέρασμα και αυτού του Μνημονίου χωρίς πολλά –πολλά), αλλά το σπουδαιότερο: Ξεπλένει τις κατοχικές δυνάμεις του 4ου Ράιχ (κυβέρνηση και αντιπολίτευση), εμφανίζοντάς τες σαν «δημοκρατικές»…

Αυτοί που τα γράφουν αυτα έχουν όφελος,οι άλλοι που αναπαράγουν και υιοθετούν αυτές τις ηλιθιότητες και διαιωνίζουν την βλακεία τι ειναι?τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν καταφέρει δεν ειναι να επιβάλουν 5000 μετρά άλλα η νοητική και πνευματική ισοπέδωση! τα σχολεια αν δούλευαν σωστά, δεν θα είχε το 65% ούτε καν πτυχία οχι να το παίζουν ειδικοί!!και δεν θα είχε τελειώσει πότε ούτε την πρώτη τάξη δημοτικού! αλήθεια!

Η ηλιθιότητα ειναι μεταδοτική,ειδικά με το ίντερνετ, χειρότερο απο την τηλεόραση !που έχει μετατραπεί εργαλείο μαζικής πλύσης εγκεφάλου γιατι βοηθούν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι, είτε με copy paste είτε διαιωνίζουν την προπαγάνδα μεσώ facebook πχ(το 2013 έφτιαξαν πάνω απο 100 ιστοσελίδες και blog μονο και μονο να λένε για ναζι της Χ.Α μεσώ facebook , πολλές απο αυτές ειναι παρατημένες τώρα! η αποστολή τους πέτυχε! ).

Αφού ειναι "ναζι" γιατί να τα βάλουν με τους "ναζι" Γερμανούς? και εκείνη την ναζίστρια Μέρκελ οπως λένε επι χρονιά στο πόπολο; απο τα πολλά πες πες το έχουν πιστέψει! Χρυσή Αυγή: ο χρήσιμος προβοκάτορας του 4ου Ράιχ!!! τώρα έγινε και του συστήματος η Χρυσή Αυγή μπράβο εξελίξεις!!

Έχουν φτάσει σε σημείο να τους λες αλήθεια και να σε θεωρούν εσένα το μαύρο πρόβατο!η πλειοψηφία δεν σέβονται τίποτα, δεν εκτιμούν τίποτα, τάισε τους σανό, και θα σε αγαπούν όλοι!θραύση κάνουν τέτοιες ιστοσελίδες! το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λαός της!και οχι τυχαία!

Είστε τόσο ηλίθιοι να καθίστε να σας λεηλατήσουν ???φώναζε ο Χίτλερ σε ομιλίες τους! αφού τον έβγαλαν απο την φυλακή που τον είχαν κλείσει δημοκρατικά πάντα(σας θυμίζει κάτι?) επι δημοκρατία Βαϊμάρης που λιμοκτονούσαν καλή ώρα! ακόμα τον τρέμουν οι Οβριοί με τα τσιράκια τους! γιατί τους τα έλεγε χύμα δεν τους χάιδευε τα αυτιά και τον καταψήφισαν! πρώτη του δουλειά εκτός νομού κομμουνσιτίκα κόμματα τα οποία ειναι ολα εβραϊκά και σας πίνουν το αίμα!τοτε αυτόματα έγινε "Δικτάτορας" ..

Ποιος 4ος Ράιχ ρε ηλίθιοι νεοέλληνες; ποια ναζιστική Γερμανία? η αριστερή? όλη η Ευρώπη αριστερή ειναι δεν το έχετε καταλάβει ακομα? δεν ανήκει τίποτα στον απλό λαό της Γερμανίας!όλα πέρασαν στους "συμμάχους" το 1945! αν ηταν ναζιστική σημερα θα ηταν παράδεισος η Ελλάδα!ούτε ένας λαθρο δεν θα περνούσε στην Γερμανία ειναι "φορείς" του κακού μαζί με τους κομμουνιστές! εκτός απο φιλέλληνες είχαν κρατήσει ολα σύμβολα που εξαφάνισαν απο όλη την Ευρώπη τον μεσαίωνα του σκοταδισμού! θα πεταχτεί ένας αριστερός : οι "ναζι βάρβαροι" σκότωσαν Έλληνες!!! ωπα "μεγάλε"! αυτα στα πρόβατα! απο πότε θεωρούνται Έλληνες οι κομμουνιστές? αύριο και οι λαθρο Έλληνες θα δηλώνουν!οι Αλβανοί το κάνουν ηδη!

Οι Έλληνες ηταν φυλή και οχι τίτλος! Ειδικά οι "Γερμανοί" είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα πείραζαν ούτε μια ελληνική τρίχα αν και οι "Έλληνες" δεν πείραζαν τους "Γερμανούς", κάτι που τηρήθηκε σε περιοχές όπου αρκούσε απλώς να μην υπάρχουν “αντάρτες”. Εδώ υπάρχει ενα πρόβλημα όμως που εξηγεί και γιατι δεν έβγαλαν την Χ.Α! μυστικό!!!αλλα και γιατί έχουν μετατραπεί σε "ζώα" πολλοί! γιατί όσο πάμε πιο πίσω στο χρονό ηταν πιο αγνοί οι άνθρωποι, δεν είχαν κάκια ξέρει κανείς? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications