Η κατάθεση-σοκ της φοιτήτριας: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε...»
Η κατάθεση-σοκ της φοιτήτριας: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε...»

Το τατουάζ στο ύψος της καρδιάς της 47χρονης πρώην συντρόφου του βιαστή με τα ονόματά τους σφραγίζει τα 9 χρόνια σχέσης

«Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε» είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη - Τι αποκάλυψε στο «ΘΕΜΑ» η πρώην σύντροφος του βιαστή

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της φοιτήτριας που έπεσε θύμα βασανισμού και βιασμού στη Δάφνη και την οποία αποκαλύπτει το bloko.gr, ενώ ο 52χρονος θα περάσει σήμερα την πόρτα του ανακριτή.

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της. «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε "καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω".

Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».

«Φορούσε γυαλιά με κάμερα και τα κατέγραφε όλα» Ενα τατουάζ στο στήθος της, στο ύψος της καρδιάς, με ένα βέλος να τρυπάει δύο καρδιές και γραμμένα με λατινικά στοιχεία τα ονόματα «PANAGIOTIS» και «JOANNA» τής θυμίζει τη σχέση εννέα ετών που διατηρούσε με τον 52χρονο από τη Δάφνη, που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια. Η 47χρονη Ιωάννα, πρώην σύντροφος του συλληφθέντος, μιλώντας αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» δηλώνει σοκαρισμένη από την υπόθεση, αναφέρεται στο πρόβλημα της υγείας του πρώην αγαπημένου της, στη σχέση του με τους υπολογιστές που ήταν και η δουλειά του, ενώ αποκαλύπτει ότι ο πρώην αγαπημένος της φορούσε γυαλιά πάνω στα οποία είχε τοποθετήσει μια κάμερα και τα κατέγραφε όλα.

Ο Παναγιώτης και η Ιωάννα συνήψαν σχέση το 2005. Ουσιαστικά η Ιωάννα έκλεψε τον άνδρα της κολλητής της φίλης, με την οποία ήταν παντρεμένος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Μετά άρχισαν οι τριβές, που οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι ο σύντροφός της δεν δούλευε. Το 2014 χώρισαν, ενώ για τελευταία φορά τον είδε πριν από έναν χρόνο. Υποστηρίζει ότι έμαθε για τη σύλληψή του από φίλους και συναδέλφους της, ενώ σοκαρίστηκε όταν διάβασε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

- Διατηρούσατε δεσμό εννέα χρόνια με τον άνδρα από τη Δάφνη που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια. Πώς μάθατε την είδηση; Με πήρε από το σπίτι ο νυν σύντροφός μου και άκουσε ότι κάτι έγινε εδώ στη Δάφνη. Οταν πήγα στη δουλειά, με ρώτησε ένας συνάδελφος αν το άκουσα και του είπα «ναι», και μου λέει «μου ήρθε στον νου ότι ήταν το συγκεκριμένο άτομο». Και του λέω: «Ασε τις πλάκες πρωί πρωί». Από την περιγραφή μού είπαν ότι ήταν υπέρβαρος, ότι έχει πρόβλημα με την όραση, και για τα κομπιούτερ. Μετά με πήρε και ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Οταν είδα τη διεύθυνση, το κατάλαβα. Επεσα από τα σύννεφα. Οταν είδα στις ειδήσεις το σπίτι, διότι γνωρίζω πού έμενε, κατάλαβα ότι όντως ήταν ο ίδιος.

Πλήρες κείμενο:protothema

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications