Δημήτρης Λιαντίνης: «Πως ο Ιησούς ανέτρεψε τις 4 βασικές αξίες του κλασικού κόσμου» [Βίντεο]
Δημήτρης Λιαντίνης: «Πως ο Ιησούς ανέτρεψε τις 4 βασικές αξίες του κλασικού κόσμου» [Βίντεο]

Δείτε βίντεο από διάλεξη του πανεπιστημιακού και φιλόσοφου Δημήτρη Λιαντίνη στην οποία αναφέρεται στις 4 βασικές αρχές και αξίες του ρωμαϊκού κόσμου τις οποίες κατάφερε και ανέτρεψε ο Ιησούς Χριστός μέσα από τη διδασκαλία του

Στο βίντεο που λέει οτι: η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ειναι η συνεχεία της ελληνικής οπως θα ξέρετε! και όμως δεν το ξέρουν!δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα μετα απο τόσους αιώνες, αλλα ακόμα και την πρόσφατη ιστορία!,η Ελληνο-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και οι λεγόμενοι Ρωμιοί (απο την Ρώμη) και η Ελλάδα η οποία ηταν επαρχία της Ελληνο-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και λεγόταν Ρωμανία ηταν ένα και το αυτο!οι λεγόμενοι Ρωμιοί και οι Έλληνες ηταν ένα και το αυτο ίδιο γένος! και είχαν το δωδεκάθεο! οπως όλη η Ευρώπη τοτε, που είχε πόλεις κράτη χωρίς σύνορα όλη η Ευρώπη! ώσπου την διέλυσαν εκ των έσω:

Γιαυτό ένας γνωστός πρώην πασοκος νυν Σύριζα, ο οποιος δεν γεννήθηκε καν στην Ελλάδα οπως δηλώνει ο ίδιος σε βιογραφικό του αλλα κάπου προς Αραβία!!! γράφει προπαγάνδες σε γνωστή σελίδα (κρυφό-ΣΥΡΙΖΑ)! και βιβλία για εκείνη την εποχή, με την γνωστή συνταγή: διαίρει και βασίλευε! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΤΟ 70% ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ένας άλλος ίδιας ράτσας με τον προηγούμενο, εχει διαστρέβλωσει την ιστορια του πρώτου και του δεύτερου παγκοσμίου, αρέσκεται να γράφει για "βάρβαρους ναζι" με τέτοια μανία που νομίζεις οτι ειναι Εβραίος ο ίδιος! πάντως Έλληνας στο γένος δεν ειναι!...

Ο Τίτος Φλάβιος Ρωμαίος αυτοκράτορας, είχε δει την εβραϊκή απειλή απο τοτε να κατακτήσουν τον κόσμο, δεν ειναι τυχαίο που επι αιώνες πάντα κυνηγούσαν τους Εβραίους, αυτη την εγκληματική φυλή!("αιθέρας" οπως τους έλεγε ο Χίτλερ!)αρχή γενόμενης απο την Αίγυπτο που τους είχαν μαντρωμένους :

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Βρετανία και τη Γερμανία, ανέλαβε τη διοίκηση μιας λεγεώνας στην Ιουδαία, υπό τις διαταγές του πατέρα του Βεσπασιανού (67 μ.Χ.). Ο Βεσπασιανός είχε σταλεί εκεί για να καταστείλει μια ακόμη εξέγερση των Ιουδαίων(εξεγέρσεις που κάνουν έως σήμερα βλέπε εβραιοκομμουνιστές ) ως επικεφαλής των ρωμαϊκών λεγεώνων.

Όταν πέθανε ο Νέρωνας, ανέλαβε την πλήρη διοίκηση της πολεμικής επιχείρησης, με αποτέλεσμα την κατάληψη και πλήρη καταστροφή της Ιερουσαλήμ και τη θανάτωση 1.100.000 Εβραίων (ποιος Χίτλερ?) η συνεχεία; διάλυση της Ελληνο-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας διαμελισμός της Ευρώπης σε χώρες (διαίρει και βασίλευε)ποτάμια αίμα κυλάνε σε όλη την Ευρώπη, επιβολή του Χριστιανισμού,με σφαγές και ορδες εισβολέων βάρβαρων! ΥΓ,το μυστικό οποιος θέλει να δει την αλήθεια:να δει αντίστροφα αυτα που λένε οι πολλοί μπεε και έχουν δεδομένο,καθώς και την "επίσημη ιστορία " ψεύτικη,οπως και τι λένε οι κομμουνιστές για την πρόσφατη ιστορία, ειναι ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που λένε αυτοι, οι οποίοι δεν ειναι Έλληνες αλλα μια μίξη με αλλόφυλους βάρβαρους και Εβραίους! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(αν γράψω εγώ βιβλίο πολλοί θα πέσουν απο τα σύννεφα!και θα ξεχάσουν πολλά δεδομένα που έχουν! αλλα μετά πρέπει να κάνω την διαθήκη μου! ).

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

Γράψε το βιβλίο σου αλλά βάλε και τις παραπομπές-υποσημειώσεις.
Γιατί θα έρθει και η ερώτηση: Ποιός στα δίδαξε αυτά που γράφεις? οι εξωγήινοι?
Μην το κάνεις μόνο σαν τον άλλον, τον γνωστό, που είπε η βιβλιογραφία είμαι εγώ..όταν τον ρώτησαν.

1,61

Ανώνυμοςείπε...

"η βιβλιογραφία είμαι εγώ": το έγραψε ο Χατζάρας γιατί τον ζάλισαν. Βιβλιογραφία έχει σε όλα τα βιβλία του και όποιος θέλει μπορεί να βρει τις πηγές. Βέβαια οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν ολόκληρο βιβλίο και διαβάζουν την περίληψη ή τα σχόλια κάποιου τρίτου.
Επειδή η ιστορία που διδάσκεται είναι παραποίηση της αληθινής, καλό είναι να ζητάμε πηγές και να προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια. "Γηράσκω αεί διδασκόμενος" είναι σήμερα περισσότερο αλήθεια από ποτέ, γιατί υπάρχουν πηγές και αποκαλύπτονται τα ψέματα.
Μην προδικάζεις ότι δεν θα υπάρχουν πηγές, οπότε θα τα έχουν διδάξει "οι εξωγήινοι". Αν δεν έχει πηγές τότε να σχολιάσεις, μην προτρέχεις...

Ανώνυμοςείπε...

Ο άλλος τόπε γιατί του χώθήκανε.....Ο γνωστός φυσικός....
Ο Σπύρος δεν θυμάμαι να τόπε.

Εν αναμονή του βιβλίου σου με το καλό λοιπόν. Αν είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια τι αξία έχει μια διαθήκη.
Εδώ ο άλλος ήπιε το κώνειο, ενω μπορούσε να φυγει.

1,61

atomείπε...

Το άνωθεν σχόλιο δεν ειναι απο εμάς εδώ! όσο άφορα περί πηγών; το πρόβλημα δεν ειναι αυτο!αν και υπάρχουν αναφορές και στοιχειά για οτι λέμε , αλλα οτι πολλοι δεν μπορουν να συνδυάσουν τα ηδη υπάρχοντα στοιχειά, για να βγαλουν σωστό συμπέρασμα! ειναι κάποια πράγματα που δεν έχει σκεφτεί κάνεις ! μερικά στοιχειά ειναι μπροστά σας!άπλα δεν τα έχει σκεφτεί κάνεις! οι πιο πολλοι εχουν μεινει στα ιστορικά στοιχειά και οχι στο γιατί έγιναν και ο λόγος που έγιναν!!εδώ δεν μιλάμε για θεωρίες αλλα για αυτονόητα που δεν τα έχουν σκεφτεί! αν τους το πει κάποιος και τους το εξηγήσει θα αλλάξει πολλά δεδομένα ακόμα και ο πιο χαζός!
όσοι μπαίνουν εδω συχνά, θα έχουν καταλάβει οτι έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης ακόμα και σαν ιστοσελίδα!αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα διαφορετικά απο τους πολλούς!οπως και έχουμε αναφέρει για πρώτη φορά θέματα στην Ελλαδα! γιατι δεν ειναι και οι άλλοι ετσι; η γιατί ειμαι εγώ ετσι;υπάρχει εξήγηση! τέλος όταν λέω διαθήκη εννοώ οτι θα με κυνηγήσουν κάποιοι "κύκλοι" που άφορα και αυτούς,(και τα "σκυλιά" τους) καθώς και γιατι έχουν τέτοια συμπεριφορά! δεν αναφέρω περισσότερα!

Ανώνυμοςείπε...

Εντάξει. Ο.Κ

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications