Απίστευτο: 57χρονη στην Καστοριά πέθανε από σουβλάκι που της «κάθισε» στον λαιμό
Απίστευτο: 57χρονη στην Καστοριά πέθανε από σουβλάκι που της «κάθισε» στον λαιμό

«Πάγωσε» την Καστοριά το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα σε μια γυναίκα την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους της, ψήνοντας σουβλάκια για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά.

Ενα κομμάτι κρέας στάθηκε στον λαιμό της 57χρονης Μαρίας Πουρσανίδου, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όσους τη γνώριζαν!

Η άτυχη γυναίκα πήγε μαζί με την παρέα της να ψήσει κρεατικά στο Ντολτσό Καστοριάς με θέα την πασίγνωστη λίμνη της πόλης, τηρώντας το έθιμο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το γλέντι θα κατέληγε σε τραγωδία.

Το κακό έγινε την ώρα που έτρωγε σουβλάκι. Ενα κομμάτι κρέας τής έφραξε τις αναπνευστικές οδούς. Στην παρέα επικράτησε αναστάτωση, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να της προσφέρει την απαιτούμενη βοήθεια, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ. Η 57χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή της ήταν κρίσιμη και από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθει.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και άφησε την τελευταία της πνοή. Στο παρελθόν η Μαρία Πουρσανίδου είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε τοπικά ραδιόφωνα της Καστοριάς, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν εργαζόταν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications