Και αδελφή και  υπάλληλος των Rothschild!! (οπως όλοι στην Ευρώπη υπάλληλοι τους) ο αριστερός  Μακρόν!
Και αδελφή και  Υπάλληλος της Rothschild ο Μακρόν!

Τι να περιμένει κανείς από τον Μακρόν που έγινε γνωστός από την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του Μπριζίτ Τρονιέ (αυτός 39 ετών και η σύζυγος του 64 ετών); Τι να περιμένει κανείς που έναν σύμβουλο του πλέον αποτυχημένου Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ; Τι να περιμένει κανείς από έναν δημόσιο υπάλληλο που χρίστηκε υπουργός Οικονομίας σε μία κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα του και απέτυχε παταγωδώς;

Όλα αυτά δείχνουν πώς οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης επέλεξαν να στηρίξουν έναν πολιτικό που μπορεί εύκολα να καταστεί υποχείριο τους, αφού ούτε ιδιαίτερες ικανότητες έχει, ούτε καν κόμμα επί της ουσίας διαθέτει και θα αναγκαστεί με το καλημέρα να κάνει συμβιβασμούς. Υπάρχει βεβαίως μια πολύ κρίσιμη λεπτομέρεια. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική είχε διατελέσει στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας «Rothschild».

Αυτό λοιπόν που μπορεί να πετύχει και εξηγεί τη στήριξη προς το πρόσωπο του είναι να φράξει το δρόμο της Μαρίν Λεπέν(nazi σύμφωνα με τα "παιδιά" του soros! το λέω όσο κοσμία γίνεται! μην "παρεξηγηθεί" κανένα σκυλί!) προς την Προεδρία, αν και τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο,αλλα με λίγο μαγείρεμα των εκλογών ολα γίνονται, και με τόνους πλύσης εγκεφάλου γνώστη τακτική. Αυτός είναι ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όταν όμως η ΝΤΠ καταφέρνει να επιβάλλεται σε χώρες όπως η Γαλλία, καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να πράξει σε χώρες πολύ μικρότερες, όπως η Ελλάδα.

Ο ιδανικός πρόεδρος για τα Γαλλάκια. Άνεργος, τέως υπάλληλος των Ρότσιλντ, με . . . ιδιαίτερα σ@@ξουαλικά γούστα !
Άντε να τολμήσει να διαφωνήσει με τα μεγάλα αφεντικά του ;)
Εδώ με την "λατρεμένη" του σύζυγο και τέως καθηγήτρια του, (μπαμπόγρια).

Ο Εμμανουέλ Μακρόν ο οποιος ειναι ίδια φάτσα με τους αριστερούς εδώ(λεπτομέρειες!!!), ούτε ο ίδιος δεν πίστευε όταν κατέβαινε στη διεκδίκηση της Προεδρίας ότι θα φτάσει να περάσει στον δεύτερο γύρο. Ο Φρανσουά Φιγιόν βγήκε από τη μέση με τις αποκαλύψεις σκανδάλων, ο ηγέτης της αριστεράς δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα, οπότε αυτό που έμενε ήταν να πριμοδοτηθεί ο κεντρώος πολιτικός απέναντι στη Μαρίν Λεπέν.

«Σύμβολο» στήριξης του αποτέλεσε η σύζυγος του Μπριζίτ Τρονιέ που είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του. Τα ΜΜΕ εκθειάζουν το ρόλο της και αναφέρουν πώς είναι τα μάτια και τα αφτιά του.
Είναι φοβερό πώς τα media ένα θέμα που θα μπορούσε κάλλιστα να παιχτεί από την ανάποδη, δηλαδή ότι η καθηγήτρια Τρονιέ παρέσυρε και αποπλάνησε τον 15χρονο μαθητή της Μακρόν το 1993 έγινε «σημαία» για να ανέβει η δημοφιλία του υποψήφιου Προέδρου της Γαλλίας.

Ο Mario Adinolfi, ιταλός δημοσιογράφος και βουλευτής (2008 - 2013, με το "Δημοκρατικό Κόμμα"), κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη τον αυριανό πρόεδρο της Γαλλίας.

Όχι γιατί είναι γκ@ι, αλλά γιατί κρύβει την ομοφυλοφιλία του πίσω από τον φερετζέ της κατά 24 χρόνια μεγαλύτερής του, της κυρίας Μπριτζίτ...

Πρόκειται για "λογική των λόμπι γκ@ι..." καταλήγει ο Adinolfi, αφού πρώτα με τη δημοσιογραφική του πένα τον έχει ξεβρακώσει...

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αυτός που ενδύεται Δημόσιο Μανδύα δεν πρέπει να έχει κατά κανένα τρόπο πάθη,για ευνόητους λόγους φυσικά.

1,61

Ανώνυμοςείπε...

Στο δελτίο11 τον ονομάσανε "πουστρόν"!
Γκάλοπ:
Ποιό όνομα προτιμάτε, μακρόν ή πουστρόν;;

Koukle Partaliείπε...

και βεβαια οι Σιωνιστεσ διαλεγουν τισ μαριονετεσ τουσ που κυβερνουν με Προξι για υτουσ.!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, Απο το γυμνασιο. το ιδιο με τον Οβαμα. επησεισ διαλεγουν ανθρωπουσ με προβληματα, και βεβαια κατωτερασ εξυπναδασ. το 2000, διαλεξαν τον βλακα Μπουσ, αντι για τον πανεξυπνο Αλαν ΓΚΟΡ, Εβραιο Σιωνιστη 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ. Στην Γαλλια το ιδιο. Ο Στραυσ ΚΑΝ ο πανεξιπνοσ Εβραιοσ Σιωνιστησ πρω ιν επικεφαλησ του ΔΝΤ τον "ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ" με την καμαριερα και αλλα σ@ξ ζητηματα, ΚΑΙ Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΗΟΛΛΑΝΔ ΕΓΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥΤΟΥ ΔΙΔΑ ΣΚΕ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Σ@ΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΜΕΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ Σ@ΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ???δεν ειναι λογικο.Ο Μακρον, ειναι ενα ακομα παρΑδηγμα το τι συμβαινει στον πλανιτη μασ. 600 με 800 χιλιαδεσ Εβραιοι Σιωνιστεσ, κυβερνουν οχι για το χρημα, εχουν απεραντο, αλλα διοτι οι 12 Ραββινοι που ζουν στην Βασιλεια τησ Ελβςετιασ, απο το 1897 με 98, θελουν να γινουν κοσμοκρατορεσοι Εβραιοι. και οπωσ ειπε ο μεγαλοσ ραββινοσ ΣΗΜΕΩΝ 1962, ""ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ".

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications