Υποκρισία Μητσοτάκη για τον χωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος - Πριν λίγο καιρό δήλωνε υπέρ!
Υποκρισία Μητσοτάκη για τον χωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος - Πριν λίγο καιρό δήλωνε υπέρ!

Ξεκάθαρα για λόγους επικείμενης ψηφοθηρίας και τακτικής αποπροσανατολισμού από τις πραγματικές θέσεις της ΝΔ ήταν η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους, μετά την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Μπορεί για λόγους πολιτικής «εξισορρόπησης» να δήλωσε ότι η ΝΔ δεν θα προχωρήσει στον χωρισμό του Κράτους από την Εκκλησία, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν κινούνταν στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, κάτι άλλωστε το οποίο είχαμε επισημάνει και από την δική μας πλευρά.
Την αλλαγή του αυτή φροντίζει, μάλιστα, να την καυτηριάσει και ο εθνομηδενιστής Δημήτρης Ψάρρας (ποιος άλλος;), ο οποίος στην φυλλάδα του γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Καθώς φαίνεται, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει ήδη ξεχάσει ότι πριν από λίγους μήνες έλεγε τα ακριβώς αντίθετα: «Το άρθρο 3 που αφορά τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, το οποίο είναι ένα άρθρο που δεν θα το έβαζα εγώ σε πρώτη προτεραιότητα, αν ο κ. Τσίπρας προτείνει να αναθεωρηθεί, εγώ θα συμφωνήσω, αλλά θα συμφωνήσει και ο κ. Τσίπρας να αναθεωρηθεί και το 16, δηλαδή τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.»

Ο κυνικός υπολογισμός («σας δίνω την Εκκλησία, δώστε μου την ιδιωτική εκπαίδευση») έχει δώσει τώρα τη θέση του σε άλλες «προτεραιότητες». Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε επίσης χτες: «Υποκρισία και Εκκλησία δεν συμβαδίζουν». Υποκρισία και πολιτική;”.Το να σε «κράζει» για πολιτική ασυνέπεια ένας εθνομηδενιστής «άπαιχτου» βεληνεκούς, όπως ο Ψαρράς, δεν είναι και ό,τι πιο τιμητικό.

Ας μην ανησυχεί, όμως, ο λάτρης της καπιταλίστριας Μέρκελ και εσχάτως του αγαπημένου των τραπεζιτών Μακρόν, καθώς ο Μητσοτάκης έχει δείξει με την μέχρι τώρα πορεία του ότι είναι πολύ καλός συνοδοιπόρος του Ψαρρά και των ομοίων του στον εθνομηδενισμό.
Και υπέρ του τζαμιού ψήφισε, το ίδιο έκανε με το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ η ΝΔ ήταν η εμπνεύστρια του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» που ποινικοποιεί το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων.

Επομένως, μετά τις επόμενες εκλογές, «όταν οι συνθήκες ωριμάσουν» (μια συνηθισμένη «κλισέ» έκφραση όλων των πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου»), η ΝΔ θα φροντίσει να ανοίξει η ίδια την διαδικασία για τον χωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος, εφόσον έχει την δυνατότητα.

Και χρησιμοποιούμε την έκφραση «εφόσον», γιατί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην σύνθεση του επόμενου Κοινοβουλίου θα αποτελέσει το καλύτερο εμπόδιο στα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά σχέδια των κάθε λογής εθνομηδενιστών, μαρξιστικής και φιλελεύθερης προέλευσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ xryshaygh

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications