15 Απρ 2017

Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης στην Αχαΐα: Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί (vid)

Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης στην Αχαΐα: Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί

Καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει

Ο βουβός πόνος για τον επιτάφιο έγινε κραυγή όταν η 7χρονη Νικολίτσα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διασταύρωση -καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών Πύργου. Οι κραυγές της μητέρας της έσπασαν τη σιωπή λίγη ώρα πριν φτάσει με τα τέσσερα παιδιά της στην εκκλησία για τη περιφορά του επιταφίου .

Η πολύτεκνη μητέρα έχασε από τον έλεγχο της, το 7χρονο κορίτσι της που άρχισε να τρέχει χωρίς όμως να δει το διερχόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν μπόρεσε να φρενάρει το αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε λίγα μέτρα αργότερα, αφού πρώτα χτύπησε το κορμάκι της άτυχης Νικολίτσας.

Ο θείος του άτυχου κοριτσιού,Νίκος, καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν η 7χρονη ξέφυγε από τα χέρια της μαμάς της .

"Η νύφη μου πήρε τα τέσσερα παιδιά της για να πάει στην Εκκλησία, στον επιτάφιο και ενώ περίμεναν να περάσουν το δρόμο, το πιο μικρό παιδάκι της, η 7χρονη Νικολίτσα, της ξέφυγε από τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και το σκότωσε το παιδί".

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια,αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης στην Αχαΐα: Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications