Τέσσερις Τούρκοι αδέλφια σκότωσαν την αδελφή τους επειδή έβγαινε με άνδρες
Τέσσερις Τούρκοι αδέλφια σκότωσαν την αδελφή τους επειδή έβγαινε με άνδρες

Τέσσερα αδέλφια συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα της Τουρκίας Άγκυρα κατηγορούμενοι ότι σκότωσαν την αδελφή τους «επειδή έκανε παρέα με άνδρες».

Η 35χρονη Οζλέμ Αϊκουτλούγ (Özlem Aykutluğ) δολοφονήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία εστίασε τις έρευνές της στα μέλη της οικογένειάς της που ζουν στην επαρχία Καρς της ανατολικής Τουρκίας.

Η Αϊκουτλούγ, μητέρα δύο παιδιών, δολοφονήθηκε με έξι σφαίρες στη διαδρομή μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας. Η Αστυνομία εξαρχής αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για «έγκλημα τιμής» και κατέληξε ότι η απόφαση για τον φόνο της πάρθηκε από την οικογένειά της.

Συνελήφθησαν οι τέσσερις αδελφοί της, Ερσίν (37 ετών), Ερόλ (32 ετών), Φερχάτ (25 ετών) και Γιασίν (29 ετών), οι οποίοι και ομολόγησαν.

Τα τέσσερα αδέλφια είπαν στην αδελφή τους ότι θα πήγαιναν οδικώς από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη και προσφέρθηκαν να την πάρουν μαζί τους.

Στα μέσα του δρόμου σταμάτησαν και τη σκότωσαν.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, η άτυχη μητέρα όταν αντιλήφθηκε ότι θα τη φόνευαν τούς ζήτησε να φροντίσουν τα παιδιά της.
«Ξέρω ότι θα με σκοτώσετε. Σας ικετεύω να προστατεύσετε τα παιδιά μου και να μην τα εγκαταλείψετε», τους είπε.

Τα αδέλφια της κατέθεσαν ότι η αδελφή τους «έβγαινε έξω με άνδρες κι όλο το χωριό τη συζητούσε».
«Ατίμασε το όνομά της οικογένειάς μας. Καθαρίσαμε την τιμή μας και δεν μετανιώνουμε», είπαν στους αστυνομικούς.
Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι ο σύζυγος του θύματος, Γιλντιρίμ Αϊκουτλούγ, την έδερνε και στο παρελθόν είχε αποδράσει από τη φυλακή όπου εκτούσε ποινή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications