Στους δρόμους οι συνταξιούχοι, όταν ψήφιζαν με τα 2 χεριά τα γνωστά κόμματα επι χρονιά!και τελευταία ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ!

Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) έχουν προγραμματίσει για σήμερα το πρωί οι συνταξιούχοι της Αθήνας που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο.

Οι συνταξιούχοι καλούνται να συμμετέχουν από το ΠΑΜΕ και στις συγκεντρώσεις που έχει προγραμματίσει για τις 7 Απριλίου, ημέρα που πιθανολογείται να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην Ομόνοια, στον Πειραιά στις 18:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, και στη Θεσσαλονίκη στις 19:00 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Ο σύλλογος συνταξιούχων περιγράφει τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν δηλαδή τη μείωση του αφορολόγητου και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς ως «ιδιαίτερα βάρβαρα».

«Η κυβέρνηση ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων των λαϊκών στρωμάτων, που αδυνατούν να αποπληρώνουν τα χρέη και δάνεια προς τις τράπεζες και την εφορία», αναφέρει επίσης.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΟΠΟΙΟΣ -Α ΕΧΕΙ ΓΕΡΟΝΤΙ-ΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications