Ο Πούτιν ξεμπρόστιασε νεοταξίτη δημοσιογράφο
 Ο Πούτιν ξεμπρόστιασε νεοταξίτη δημοσιογράφο

"Τολμάτε και μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα;"

Δημοσιογράφος του αμερικανικού CNBC, ευρισκόμενος στο Αρκτικό Forum που έχει στο επίκεντρο τις μεγάλες ρωσικές επενδύσεις που αναμένεται να αλλάξουν...
... την Αρκτική, απηύθυνε ερώτηση προς στον Πούτιν σχετικά με τις δήθεν «πολιτικές παρεμβάσεις» στην εκλογική διαδικασία των ΗΠΑ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην ρωσική πρωτεύουσα.

Όπως σχολιάζει ο «Russia Insider», ο Πούτιν ήταν ψύχραιμος: Μιλάμε συνεχώς για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλη την ώρα μιλάμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και μόλις αναφερθήκατε στις διαδηλώσεις στην Μόσχα και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας.

Ωστόσο ξεχνάτε: Η Δύση επέβαλε κυρώσεις σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την Κριμαία.

Δεν εμπλέκονται καν. Δεν είχαν καν αναμειχθεί. Ενημερώθηκαν για αυτό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Και τότε, τους επέβαλλαν κυρώσεις.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Άρπαξαν τους λογαριασμούς τους, δεν μπορούν πια να χρησιμοποιήσουν τα λεφτά τους, προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Και μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα; Πως τολμάτε να μιλάτε για αυτά; Θέλετε ανθρώπινα δικαιώματα σε ορισμένες περιπτώσεις και όχι να υπάρχουν για τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχει νόημα. Δεν είναι δίκαιο. Δυστυχώς, βλέπουμε την υποβάθμιση του διεθνούς δικαίου στην πράξη. Πρέπει να το διορθώσετε αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε μαζί; Ναι μπορούμε. Συνεργαστείτε μαζί μας.

Αυτά ανέφερε ο «Τσάρος», αποστομώνοντας φυσικά τον δημοσιογράφο της Νέας Τάξης, ο οποίος κατάπιε την γλώσσα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications