Πασίγνωστος γιατρός αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον καρκίνο αλλά από τις χημειοθεραπείες!
Πασίγνωστος γιατρός αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον καρκίνο αλλά από τις χημειοθεραπείες!(την διαθήκη του την εχει κάνει??)

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, o καθηγητής επικεντρώθηκε σε μελέτες που σχετίζονται με τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τελικά κατέληξε σε ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα. Φαίνεται ότι η βιομηχανία του καρκίνου έχει μόνο ένα στόχο – περισσότερα κέρδη.

Την διαθήκη του την έχει κάνει?? έχω μια αίσθηση οτι πολύ σύντομα, δεν θα ξανά ακούσει κανείς για αυτόν!μεχρι τοτε περιμένω να τον βγάλουν ως "τσαρλατάνο" και οτι δεν έχει "έγκυρη" μελέτη! στο γνωστό "έγκυρο" περιοδικό,δλδ να πάρει το οκ απο το κατεστημένο (το στάμα του λύκου!), λες και ειναι γιατροί στο "περιοδικό", η επιστήμονες, που "κρίνουν" αν ειναι σωστά η λάθος αυτα που λένε αυτοι που παρεκκλίνουν απο το κατεστημένο, τα μαύρα πρόβατα!

Μεγάλες φαρμακευτικές, γιατροί, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και άλλοι συμμετέχοντες σε αυτό το μερίδιο της βιομηχανίας, κερδίζουν κάθε φορά που κάποιος ασθενής υποβάλλεται σε κάποια θεραπεία κατά του καρκίνου.

Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες ή αφαίρεση ορισμένων τμημάτων του σώματος και σε πολλές περιπτώσεις, η θεραπεία περιλαμβάνει όλες τις ανωτέρω μεθόδους.

Σύμφωνα με τον Δρ. Hardin B. Jones, ο οποίος κάποτε εργαζόταν ως καθηγητής ιατρικής και φυσιολογίας στο περίφημο Berkeley College, η χημειοθεραπεία είναι αναποτελεσματική και πέρασε πάνω από 20 χρόνια της ζωής του μελετώντας τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας σε ασθενείς με καρκίνο και αναλύοντας το προσδόκιμο ζωής τους.

To Πλήρες κείμενο: newsup.gr..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications