Ο Σαλί Μπερίσα  λέει το αυτονόητο για το «σύστημα» της ΕΕ ότι ελέγχεται από τον Τζορτζ Σόρος!!
Ο Σαλί Μπερίσα το αυτονόητο για το «σύστημα» της ΕΕ ότι ελέγχεται από τον Τζορτζ Σόρος!!

Αυτό που δεν λέει καμία λερά πρωθυπουργός σε όλη την ΕΕ γιατι άπλα όλοι δουλεύουν για τους Εβραίους όσοι δεν ειναι οι ίδιοι !!
Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, συμμετείχε στις εργασίες της Συνδιάσκεψης Ελευθερίας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη Συμμαχία Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (AΕCR) στα Τίρανα (7-9 Απριλίου).

Στην ομιλία του ο Μπερίσα μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Δεν μου αρέσουν οι ιστορίες συνωμοσίας, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο σύζυγος της Πρέσβεως [Ρομάνα Βλαχούτιν] της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία είναι πρόεδρος του ιδρύματος Σόρος στη Βοσνία. Ο εισηγητής για την Αλβανία στο Ευρωκοινοβούλιο [Κνουτ Φλεκενστάιν] είναι έμπιστός του».

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός καταγγέλλει την πρέσβειρα της Ε.Ε. στην Αλβανία, Ρομάνα Βλαχούτιν, ως άνθρωπο του κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με τις αλβανικές εφημερίδες αυτο το κομμουνιστικο μίασμα, (η παρουσία τους στην Γη ειναι η κατάρα της ανθρωπότητας μετα τους Εβραίους) αγόρασε βίλας αξίας 1,6 εκατ. ευρώ στα Τίρανα απο τα λεφτά του Σόρος, οπως η άλλη εδω, η Λιάνα Κανέλλη της εγκληματικής οργάνωσης ΚΚΕ, που την ειχαν επι χρονιά να βγαίνει σε παράθυρα να λεει τις γνώστες κομμουνιστικες ηλιθιότητες που απευθύνονται για διανοητικά αναπήρους, για να μαζεύει τα διανοητικά ανάπηρα και χρήσιμους ηλίθιους στο δήθεν κόμμα, γιαυτό εχουν μαζέψει ολους τους απόγονους απο την Τουρκοκρατία και τις ισλαμικές εισβολές με νοημοσύνη σκύλου οπως και λένε όλοι τα ίδια, παίρνοντας γραμμή απο τους γνωστούς που υπηρετούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications