Ο “Αντίχριστος” θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!
 Ο “Αντίχριστος” θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!

Αφιερωμένο -λέει- στο προσφυγικό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ για το επετειακό τεύχος του 2017, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

Το περιοδικό -λέει- θα κυκλοφορήσει με τέσσερα εναλλακτικά εξώφυλλα τα οποία θα απεικονίζουν βρέφη προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Παρατήρηση πρώτη: Το περιοδικό εκδίδεται από την εταιρεία Time Warner Inc. που είναι ο δεύτερος κολοσσός των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gerald Levin, είναι Εβραίος.

Παρατήρηση δεύτερη: Προσέξτε παρακαλώ στο κεφαλάκι του μωρού, πόσο έντεχνα οι δημιουργοί του εξωφύλλου εμφανίζουν το "Μ" σαν να είναι "κέρατα διαβόλου"! Λες κι αυτό το μωρό είναι κυριολεκτικά ο "αντίχριστος", ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα!!!

Παρατήρηση τρίτη: Ο Τσίπρας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μέρκελ να "κρατήσει" η Ελλάδα τους λαθρομετανάστες στα νησιά με αντάλλαγμα το κλείσιμο της αξιολόγησης και την παράταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παρατήρηση τέταρτη: Τόση προδοσία πώς να την αντέξει ο τόπος ρε αδέλφια;
Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Πως; Χάχα γιατί Ελλάδα; Χάχα πλάκα έχουν οι έχει το ιουδαικο ιερατείο! !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications