Ο αναλυτής που προέβλεψε τη νίκη του Tραμπ αναμένει επικράτηση της Λεπέν
Ο αναλυτής που προέβλεψε τη νίκη του Tραμπ αναμένει επικράτηση της Λεπέν

Ο αναλυτής που προέβλεψε σωστά τη νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2016, υποστηρίζει τώρα πως η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν θα επικρατήσει στις γαλλικές εκλογές, με τον πρώτο γύρο της διαδικασίας να διεξάγεται την Κυριακή (23/4).

Ο Τσαρλς Γκέιβ (Charles Gave), ιδρυτής της εταιρείας ερευνών GaveKal στο Χονγκ Κονγκ, δήλωσε στο Bloomberg πως η στήριξη στη Λεπέν είναι μια «κίνηση εναντίον των ανθρώπων του Νταβός», παρόμοια με το Brexit και την εκλογική νίκη του Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή πως αναμένει ότι η ένοπλη επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο κέντρο του Παρισιού το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και τραυματίστηκαν ακόμα δύο, όπως νεκρός έπεσε κι ο δράστης τζιχαντιστής, θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, ο πρώτος γύρος των οποίων διεξάγεται αυτή την Κυριακή.

«Άλλη μία τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Ο λαός της Γαλλίας δεν θα το ανέχεται αυτό για πολύ ακόμη. Θα έχει μεγάλη επίπτωση στις προεδρικές εκλογές», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter μετά την επίθεση στα Ηλύσια Πεδία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications