Θα το πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΑ το νέο Μνημόνιο: Δείτε τι ΕΡΧΕΤΑΙ…
Θα το πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΑ το νέο Μνημόνιο: Δείτε τι ΕΡΧΕΤΑΙ…

Αλλάζουν όλα στα οικονομικά των Ελλήνων.

Οι "Δανειστές" έφυγαν σήμερα τα ξημερώματα, ωστόσο άφησαν πίσω τους τι παραγγελίες-εντολές τους,κάτι υπάλληλοι του τραπεζικού συστήματος με βάση το χρυσό ,που ανήκουν στους "εκλεκτούς" ειναι! γιατι πολύ δούλεμα πέφτει!καταρχήν όλη η ευρωπαϊκή ένωση ειναι δημιουργία των εκλεκτών! τολμάει να το πει κανεις απο αυτούς τους δήθεν ειδικούς;

Απαιτούν την ψήφιση νέου μεσοπρόθεσμου προγράμματος (2017-2020) που θα περιλαμβάνει εξορθολογισμό των επιδομάτων, που μεταφράζεται σε ριζική αναμόρφωση του συστήματος των οικογενειακών επιδομάτων με την ενοποίηση των επιδομάτων τέκνων, τριτέκνων, πολυτέκνων.

Κατάργηση των επιδομάτων που αλληλοκαλύπτονται από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Επανασχεδιασμό ή και πλήρη κατάργηση του επιδόματος θέρμανσης. Επανασχεδιασμός των αναπηρικών επιδομάτων.

Φυσικά σίγουρη θεωρείται η κατάργηση των όποιων φοραπαλλαγών έχουν μείνει και συνέχεια έχουν μισθοί και συντάξεις, κυρίως του δημοσίου.

Γενοκτονία = Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται ως " ...οποιαδήποτε από τις παρακάτω πράξεις με στόχο τον μερικό ή ολικό αφανισμό μιας φυλετικής, εθνικής ή θρησκευτικής ομάδας, όπως:Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας.... Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας... Τι δεν κατάλαβες? δικοί τους νομοί ειναι!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications