Μυστηριώδης υπόθεση βιασμού 27χρονης στην Πάτρα
Μυστηριώδης υπόθεση βιασμού 27χρονης στην Πάτρα

Σοκάρουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση βιασμού 27χρονης από συνομίληκο, ο οποίος την οδήγησε σε περιοχή πλησίον του καταυλισμού των Ρομά στα Βραχνέικα. (φώτο google image)

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο δράστης που έχει συλληφθεί και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών, είναι φίλος του συντρόφου του θύματος.

Μάλιστα εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή το ενδεχόμενο εμπλοκής, του φίλου της 27χρονης στην υπόθεση.

Το βράδυ της Κυριακής το σπίτι της 27χρονης, επισκέφθηκε ο δράστης και της ζήτησε να μεταβούν μαζί σε ΑΤΜ, προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων, καθώς ο ίδιος δεν γνώριζε την διαδικασία.

Το θύμα ανυποψιάστο τον ακολούθησε.

Επιβιβάστηκαν σε ταξί και την οδήγησε καταυλισμό των Ρομά στα Βραχνέικα. Εκεί η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού. Πράξη που όπως καταγγέλθηκε επαναλήφθηκε αρκετές φορές.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δράστης την άφησε να φύγει. Το θύμα έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ και ενώ περπατούσε πεζή, συνάντησε μια γυναίκα από την οποία ζήτησε βοήθεια, ενημερώνοντας την για το τι είχε συμβεί.

Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία και δεδομένου πως η ταυτότητα του δράστη ήταν γνωστή στο 27χρονο θύμα, ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του, κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ-ΜΑΛΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ''ΒΙΑΣΜΟΥΣ''!
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications