Μυστήριο με την υγεία του Ρ.Τ.Ερντογάν – Ακύρωσε δύο ομιλίες λόγω αδιαθεσίας…
Μυστήριο με την υγεία του Ρ.Τ.Ερντογάν – Ακύρωσε δύο ομιλίες λόγω αδιαθεσίας…

Ένα απέραντο μυστήριο καλύπτει την υγεία του προέδρου της Τουρκίας, Ρ.Τ.Ερντογάν, καθώς εντελώς ξαφνικά και αμέσως μετά την συνάντηση του με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, ακύρωσε δύο ομιλίες του για λόγους υγείας που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα και για αύριο.

Οι ομιλίες του θα λάμβαναν χώρα στις νοτιοανατολικές πόλεις Ερζουρούμ και Βαν, Στις συγκεντρώσεις θα μιλήσει ο πρωθυπουργός της χώρας Μπινάλι Γιλντιρίμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρ.Τ.Ερντογάν ξαφνικά ένοιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην πόλη Μαρντίν και αναγκάσθηκε να διακόψει την ομιλία του.

Οι Τούρκοι λένε για βραχνή φωνή αλλά επειδή ο Ερντογάν έχει δεδομένα προβλήματα με την υγεία του με πολλούς που τον θέλουν νεκρό ας το κρατήσουμε αυτό το συμβάν…

Τουρκικές πηγές έχουν αναφέρει ότι μέχρι στιγμής ο Ερντογάν αντιμετώπισε προβλήματα υπογλυκεμίας, επιληψίας, αφαίρεση καλοήθης όγκου από τον εγκέφαλο και αφαίρεση τμήματος εντέρου.

Η αλλοίωση του χαρακτήρα και του ψυχισμού ενός ανθρώπου μπορεί να οφείλεται και σε φαρμακευτική αγωγή αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Οι ομιλίες γίνονται ενόψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications