Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Ο Τσίπρας θα ψηφίσει επώδυνα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ και ο Μητσοτάκης θα τα εφαρμόσει – ΒΙΝΤΕΟ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Ο Τσίπρας θα ψηφίσει επώδυνα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ και ο Μητσοτάκης θα τα εφαρμόσει – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Απαντώντας στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1, επισήμανε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είχε προβλέψει το κλείσιμο της αξιολόγησης και σημείωσε πως αυτό γίνεται με την ψήφιση από την πλευρά της συγκυβέρνησης σκληρών μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ, τα οποία μάλιστα ο Τσίπρας θεωρεί… ανώδυνα!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Και σεις και όλοι οι άλλοι θα τους κοιτάτε, όπως τώρα. Πολλά λόγια και τίποτα περισσότερο. Ατέλειωτες συζητήσεις χωρίς νόημα τη στιγμή που περνούν όλα τα εναντίον των Ελλήνων μέτρα.
Εχετε επαναπαυθεί όλοι στους παχυλούς μισθούς και αφήνετε τον άλλον να κάνει αυτά που κάνει. Είσαστε όλοι υπόλογοι για την αδιαφορία αυτή. Πλέον ψεύτης δεν είναι μόνον ο γνωστός ψεύτης.
Οποιος ειναι Ελληναράς κατεβαίνει κάτω μπροστάρης και δεν σηκωνεται από το Σύνταγμα αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω.
Μπροστά εκεί. οχι πίσω από κάμερες και μικρόφωνα.
Δεν πιστεύω κανέναν πια. όχι ότι πίστευα κάποιον προηγουμένως, αλλά με την πάροδο του χρόνου επιβεβαιώνομαι συνεχώς.
Δεν είμαστε ψεκασμένοι.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications