Οι διανοητικά ανάπηροι ξύπνησαν ! τώρα δεν ειναι κόρη του Χίτλερ η Μέρκελ?
Τι έγινε ρε διανοητικά ανάπηροι ? τώρα δεν ειναι κόρη του Χίτλερ?

Σελίδες που θέλουν να λέγονται Έλληνες ειδικά αυτός και αυτη, που έγραψε το κείμενο, προφανώς εδω μιλάμε για ζωώδες ανθρώπους,η στην καλύτερη πράκτορες! βάζουμε μονο μέρος του κείμενου, που δείχνει οτι δεν εχει καμία επίγνωση της πραγματικότητας ,άκρως επικίνδυνοι που θέλουν να το παίζουν και ερευνητές, και να μολύνουν τα μυαλά με προπαγάνδα, η συγκεκριμένη που έβαλε το αρχικό ποστ, εχει εντοπιστεί πολλές φόρες να κάνει προπαγάνδα περί Χίτλερ,φτάνοντας στο σημείο να συνδέει τον Κέμαλ με την σφαγή στην Σμύρνη, με τον Χίτλερ που δεν τον ήξερε κάνεις τότε το 1922!και η Γερμάνια λιμοκτονούσε τότε, ειναι και ηλίθιοι αλλα πιο πολύ αυτοι που τους διαβάζουν! υπεύθυνοι για την χειραγώγηση των κοπαδιών και λοιπές σελίδες copy paste :

Μια είδηση από την Γερμανία μας λέει ότι με την εντολή τις κυβέρνησης Μέρκελ και υπό το πνεύμα της Gestapo και της διαδόχου της, της Stasi, επέβαλαν σε μια περιοχή κοντά στο Βερολίνο να κτιστεί ένα μεγάλο κτίριο για τους λαθρομετανάστες. Μάλιστα απείλησαν τους κατοίκους μην τυχόν και διαμαρτυρηθούν και κάνουν διαδηλώσεις.

Το εκπληκτικό είναι ότι πριν από αυτόν στις 5 Νοεμβρίου του 2014 μια υπουργός του Ισραήλ, (βίντεο) η Shulamit Aloni, ομολόγησε πως το ολοκαύτωμα ήταν ένα αντισημιτικό τρικ! Ένα άλλος Εβραίος διανοούμενος και συγγραφέας, ο Gerard Menuhin, έγραψε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Tell the truth and shame the Devil», όπου ομολογεί κάποιες σημαντικές αλήθειες.

Λέει λοιπόν ο Ray Hagins, «ότι μπορεί να μην σας αρέσουν αυτά που έχω να σας πω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι άνθρωποι σήμερα και τότε μας λένε ότι ο Χίτλερ ήτανε ένας σατανικός πράκτορας, μαζικός δολοφόνος. Αυτοί που προβάλλουν τέτοιες απόψεις ονομάζονται Εβραίοι, και αυτοί έπεισαν τον κόσμο ότι ένας άνδρας ονόματι Adolf Hitler ήτανε ένας τρελός άνθρωπος, και έτσι μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι ήτανε τρελός.

Εσείς το διαβάζετε και εσείς αποφασίζετε. Σήμερα χειρότερα δεν θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα εκτός από την εποχή του τρίτου Reich, όπου οι απεσταλμένοι από την ναζιστική κυβέρνηση πήγαιναν τότε από σπίτι σε σπίτι και επέβαλαν τους κανόνες τους και τις απαιτήσεις τους. ΤΕΛΟΣ !!! Σε αυτο το βίντεο αναφέρεται το δίποδο ζώο, βλέπεις ακόμα και ο μαύρος με μια μικρή ερευνά είδε τα αυτονόητα! ειναι ναζι φασίστας και αυτός ? η καραμέλα των χρήσιμων ηλίθιων! όλοι αυτοι οι "έξυπνοι" δεν μπορούν να δουν αυτο που είδε αυτός; τι έχουν στο μυαλό τους? η θα παραδεχτούν οτι τόσα χρονιά τρώνε σανό? άρα ειναι ηλίθιοι!αυτα που λεει αυτός στο βιντεο μπορεί να τα δει ο καθένας αρκεί μην ειναι κομμουνιστης (φυλή)ενα λάθος έχει κάνει μονο, η σβάστικα δεξιόστροφη και αριστερόστροφη ηταν απο αρχαία Ελλάδα που την διέδωσαν σε ολο τον κόσμο τότε, και οχι απο Αφρική!:

Αυτό το ανθρωπόμορφο ζώο λοιπόν δεν εχει ακούσει τίποτα, οτι μετα το 1945 δεν υπάρχει ούτε γερμάνια ειναι υπό κατοχή επίσημα του ΝΑΤΟ, ούτε "κακοί" ναζι, καθώς οι σημερινοί Γερμανοί ειναι μούλικα απόγονοι απο τους ομαδικούς βιασμούς, και η Μέρκελ ειναι κόρη Εβραιοκομμουνιστή που πολέμησε κατα της Γερμανίας του Χίτλερ (μάλιστα το σχετικό ποστ μας το εχει μπλοκάρει το δημοκρατικό facebook),αυτοι επιμένουν να λενε τα γνωστά ψέμματα και στο τέλος : Εσείς το διαβάζετε και εσείς αποφασίζετε!! αφου πρώτα εχει πει 100 φόρες τα γνωστά ψέμματα κατα του Χίτλερ!και βγάζει τρελούς όσους λένε αλήθειες ακομα και τους Εβραίους!σε μια αναζήτηση να δω τι γράφει : ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, (ALIEN), ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ !!!και εδω : ΟΙ Ναζί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν διαπράξει πολλές φρικαλεότητες, η μεγαλύτερη από όλες όμως ήταν η θανάτωση εκατομμυρίων Εβραίων!!!, μειονοτήτων και περιθωριακών ομάδων!! και ακολουθούν σχόλια απο ανάπηρους στο ίδιο ύφος, φυσικά απο κομμουνιστες και οχι Έλληνες! οπού κομμουνιστές μια ειδικά ράτσα εξ Αφρικής και Μογγολίας να υπηρετεί Εβραίους!που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς!

Kανενα Εθνος δεν πολεμηθηκε τοσο πολυ……οσο οι Ελληνες. Οσο για τον Χιτλερ …..δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθεί ο φερόμενος Πάστορας….να πετύχει.. Ο Χιτλερ ηταν ενα πιονι ……μισητό… και εξακολουθεί να ειναι ακομη και μετα απο τοσα χρονια ενα ονομα…….που στο άκουσμα του μονο περιφρόνηση ….φρικη…..μισος…..και οργη προκαλεί.

Άλλο βλήμα:δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθεί ο φερόμενος Πάστορας….να πετύχει ! τι να πετύχει ρε ηλίθιε? τα ζώα θα μείνουν ζώα ! το ηταν πιόνι απο προκύπτει ρε ανάπηροι? που σταμάτησε να πλυρωνει τις εβραϊκές τράπεζες, με αποζημιώσεις απο τον πρώτο παγκόσμιο, τύπου ΔΝΤ εποχής, βγάζοντας δικό του νόμισμα? για ενα πόλεμο που δεν άρχισε η Γερμανία, και προδόθηκε απο τους γνωστούς κομμουνιστες? το οικονομικό "θαύμα" του χωρις χρυσό, δεν το αναφέρει κανεις στο ελλαδιστάν! θελει να το παίζει και Έλληνας το ζώο!λέει: εκτέλεσε και πόσους χιλιαδες Έλληνες απο που προκύπτει αυτο; μήπως εννοεί τους χιλιαδες Έλληνες που σκότωσαν οι κομμουνιστες; οι Γερμανοί δεν σκότωσαν ούτε εναν Έλληνα ακόμα και αν ηταν κομμουνιστής η απο ηλιθιότητα η για σωθεί, καθώς τοτε όσοι δεν ηταν κομμουνιστες ηταν αυτόματα εχθρός τους!τους ξεχωρίζαν τους Έλληνες απο τους του μη οπως μπορώ να κάνω και εγω! καθώς οι Έλληνες ηταν φυλή και οχι τίτλος!

Μέχρι και το "ναζι" λένε οτι ειναι απο Εβραίους Εσκεναζι όταν η λέξη ναζι δεν υπήρχε καν στην γερμάνια επι Χίτλερ, οι κομμουνιστες Βρετανοί Άγγλοι Εβραίοι κτλ τους έλεγαν ετσι, υπάρχει πουθενά γραμμένη αυτη η λέξη τοτε στην Γερμανία? φυσικά και οχι! απο το Να(από το ΝΑtional και το ΖΙ από το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤ= εθνικοσοσιαλισμός! το κόμμα του Χίτλερ, ούτε αυτο το ξέρουν? !ενα πείραμα με τις μαϊμούδες έδειξε οτι: γίνονται υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί «έτσι βρήκαν τα πράγματα», βρείτε πόσες μαϊμούδες έχετε γύρο σας!που έχουν και άποψη!

Εδώ υπάρχει κατι άλλο χειρότερο απο τα ιστορικά ψεμματα που πιπιλίζουν!θα έλεγε κανεις οτι ο κομμουνισμός ειναι γονιδιακή μόλυνση, αυτοι επι χρονιά λένε τα ίδια ψέμματα, φαντάζομαι τα ίδια ζώα ηταν τότε που έβαλαν τόσες χώρες κατα της Γερμανίας του Χίτλερ και αιματοκύλησαν την Ευρώπη, απορρίπτοντας συνθήκες ειρήνης του Χίτλερ γιατι απο την αρχή ήθελαν να καταστρέψουν την Γερμανία! ίδια ιστορία οπως με την Συριά τωρα αλλα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό!, επίσης δεν κανει εντύπωση που ειναι απο Κρήτη αυτη που γραφει αυτα τα ψευδή,εκεί ειναι γεμάτο αραβοελληνες κομμουνιστές! οπως και κατάσφαζαν ως άγρια θηρία Γερμανούς για λογαριασμό Άγγλων όταν ηταν υπό βρετανική κατοχή το 1940(αυτο δεν το λένε όμως! άρα δεν πολέμησαν για την Ελλάδα αλλα για τους Άγγλους!τι να περιμένει κανείς απο κομμουνιστες;) .

Δεν το περίμενε κάνεις οτι το νησί ειναι γεμάτο κομμουνιστές, ούτε ο ελληνογερμανός που σχεδίασε την επιχείρηση απελευθέρωσης της Κρήτης τότε... Η δήθεν "ναζίστρια" της κατεχόμενης απο το 1945 Γερμανίας!που πρώτη φορά αποκαλύψαμε οτι ειναι Εβραία ηδη απο το 2014 και ξύπνησαν κάποιοι: Εδώ, να μιλάει εβραϊκά! που σαν λένε επι χρονιά περί ναζι Μέρκελ και "ναζιστική" ευρωπαϊκή ένωση!υπήρχε περίπτωση να ηταν "ναζι" και να άφηνε λαθρο εισβολείς στην Γερμανία ? η να εχει τέτοια ανεργία η Γερμανία? η να ειναι κατά της Ελλάδας? Ο Χίτλερ ηταν ο πιο μεγάλος Φιλέλληνας και δήλωνε Έλλην (στην φυλή) λογική δεν έχετε μερικοί; η σας εχουν ποτίσει τόσα ψεμματα οι κομμουνιστές που δεν μπορείτε να δείτε τα αυτονόητα? η έχετε γίνει κομμουνιστες όλοι με το μπαστάρδεμα με δαύτους? που σημαίνει αυτόματα μη Έλληνες, πιο άχρηστη και αδίσταχτη φάρα απο αυτούς δεν υπάρχει, περιττό να πούμε οτι αν δεν υπήρχαν αυτα τα κτήνη ο κόσμος θα ηταν παράδεισος,ρυπογόνες φυλές που μαγαρίζουν τα πάντα.

Αυτό το βόδι, καθώς και αλλα που δηλώνουν ερευνητές και ανεξάρτητοι, επι χρονιά κανουν πλύση εγκέφαλου, τώρα ανακάλυψε οτι τελικά δεν ειναι κόρη του Χίτλερ και ειναι Εβραία!!! τώρα ειναι αργά!οπως είπα σε ενα άτομο που έλεγε τα γνωστά ψέμματα αλλα ξύπνησα: τα ψεμματα σκόρπισαν στον αέρα και ΔΕΝ μπορείς να τα μαζέψεις! και ούτε να τα βγάλεις απο τα μυαλά πια! εμείς που το λέγαμε απο την αρχή, αυτής της σελιδας είμαστε ναζι!!,δεν τρέπονται που επι χρονιά έλεγαν ηλιθιότητες στην μαζα? δεν τρέπονται που ειναι ανάπηροι διανοητικά και δεν μπορουν να δουν τα αυτονόητα? όσο για τους κομμουνιστές ανάπηροι στο μυαλό εκ γενετής και κατώτερη ζωώδες φυλή? ειναι 2 ειδών κομμουνιστές οι Εβραίοκομμουνιστές δεύτερης διαλογής, και τα ανθρωπόμορφα χρήσιμα ζώα κατα τον Λένιν ,ειναι πίσω απο ενα σορό ιστοσελίδες και χειραγωγούν τις μάζες, δεν υπάρχει καμια σωτηρία!το ίντερνετ βλάπτει σοβαρά όσο και η τηλεόραση όταν είστε σε λάθος μέρος! τι να κάτσεις να τους πεις τώρα? για την σημασία της φυλετικής υγείας; αυτά ειναι "ναζιστικές θεωρίες" για να εξαπλωθούν σαν πανούκλα οπως και έγινε!...

Μήπως ηταν "ναζιστικές θεωρίες" οι πύραυλοι που ειχαν φτιάξει,μηχανές jet και πολλά αλλα? λέω μήπως! Έτσι έλεγε ένας Εβραίος τοτε: οι πύραυλοι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" των ναζι! ετσι λέει και η φυλή τους οι κομμουνιστες: ολα ειναι θεωρίας συνωμοσίας!και γιαυτό δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης κομμουνιστης ούτε Αφρικανός κτλ,ειδικά στο θέμα εξωγήινοι έχουν λόγο που λένε οτι δεν υπάρχουν! η μάζες ενεργούν οντάς σαν κοπάδια προβάτων !και που να τους πεις αλλα!! τι ηταν οι λεγόμενοι "ναζι" τότε που δεν είχαν 400 χρονιά Τουρκοκρατία! γιαυτό όλη η τεχνολογική πρόοδο ηταν απο "ναζι" μετά τον μεσαίωνα! και γιαυτό τους έκαναν γενοκτονία και έγιναν χιλιάδες βιασμοί μετά το 1945....Οι Εβραίοι πρέπει να εχουν κατουρηθεί στο γέλιο με την ηλιθιότητα που επικρατεί! αν γελάνε πότε!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ! ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ

Post A Comment:

1 comment

αγγελικηείπε...

σωστο το πειραμα με τις μαιμουδες και ετσι λοιπον καταφεραν αυτο που λεει μια παροιμια [καλυτερα να σου βγει το ματι, παρα το ονομα]

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications