Προσοχή λογοκρισία! μήνυμα για φίλους της σελίδας μας!
Προσοχή λογοκρισία! μήνυμα για φίλους της σελίδας μας!

Μονό ένας ****** μπορεί να σκοτώσει το τέρας! οπως στην ταινία predator,οπως o Arnold, το πρόβλημα ειναι οτι έχουμε μένει λίγοι!(και πολλοί δεν ξέρουν καν τι ειναι! λόγο πλύσης εγκεφάλου),είμαστε είδος προς εξαφάνιση απο το φυσικό σας κόσμο όμως!γιατι ως γνωστό(? “αει ζω”) η ενεργεία δεν μπορεί πεθάνει!, οπως έλεγε και ο ******* Tesla !

Το πρόβλημα του πλανήτη ειστε όλοι εσεις η μάζα που λειτουργείτε σαν πρόβατα! χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης οτι έχετε δεδομένα ειναι γιατί ετσι σας έμαθαν να τα έχετε δεδομένα!!χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα!! έχετε αναρωτηθεί οτι μπορεί άπλα να ειστε παράσιτα σε αυτόν τον κόσμο;τι ειναι η ζωή σας; 70 άντε 80 χρονιά και λοιπόν; αυτο ειναι ένας κόκκος άμμου σε μια τεράστια παράλια του χρόνου! σε μια κουκκίδα στο γαλαξία, την Γη! και μετά τι;

Λοιπόν αρκετά με αυτα έχουμε βαρεθεί την ηλιθιότητα της μάζας: για να μας κάνει κάποιος υποδείξεις πρέπει να ειναι ίσοι σαν εμας, δηλαδή άτομα του πνεύματος της ερευνάς ανώτερου επίπεδου(δεν εννοώ να έχει πτυχία, γνώση απο την κονσέρβας τους) αυτο σημαίνει οτι ειναι άνθρωποι, οπως και μας έχουν στείλει η σχολιάσει πληροφορίες σοβαρά άτομα, άτομα ουγκ που δεν ξέρουν την τύφλα τους! και με τις δογματικές ηλιθιότητες τους, ειδικά προς αριστερα δεν έχουν δικαίωμα να μας κάνουν μάθημα! οτι έχουμε αναφέρει το εχουμε αποδείξει με στοιχειά εξάλλου εδω, δεν θα κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα στον κάθε άσχετο! γιατι για να μην ξέρει ηδη τα βασικά, ενώ εχει ίντερνετ, μάλλον βλάκας θα ειναι και διαβάζει γνώστες ιστοσελίδες που του κάνουν το μυαλό σαλάτα! καμμένα μυαλά!

το facebook έσβησε post με το έτσι γουστάρω και μαλιστα όταν ειναι σε όλες τις γνώστες ιστοσελίδες:

ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ: Έχουμε τα γκοϊμ να κανουν αναφορες,έχουμε τους ηλίθιους να μας την λένε! ειδικά κάτι κομμουνιστες που μας έχουν και μανία, έχουμε και το σύστημα να σβήνει ειδήσεις που ειναι και σε μεγαλες ιστοσελίδες !

Μέσα σε ολα αυτα εχουμε και τους άλλους πίσω απο αλλες ιστοσελίδες που είτε ειναι αριστεροι, είτε ηλίθιοι που δεν βρηκαν τόσα χρονιά αυτα που αποκαλύψαμε εμείς εδω πρώτη φορά στην Ελλαδα. Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα!!

Βεβαία έχω μια υποψία οτι μάλλον ειμαι ο μοναδικός *******(οπως ο Arnold), σαν ιστοσελίδα! εμείς παντα κάναμε την διάφορα παντού!(υπάρχουν ιστορικά στοιχειά αλλα και έως σήμερα ζωντανές αποδείξεις!)συν Υδροχόος! δεν έχω και τυχαία ομάδα αίματος την γνήσια, που είχαν οι αρχαίοι πριν τις ισλαμικές εισβολές στην Ευρώπη! δεν ειναι δεδομένο αλλα ειναι ενα στοιχείο, οτι ειμαι καθαρός τουλάχιστον! νομίζεται οτι ολα ειναι τυχαία; τίποτα δεν ειναι τυχαίο στην φύση!! ολα έχουν αίτια και λόγο που γίνονται!! οπως και η συμπεριφορά ορισμένων!όσο για τα ******* αποφάσισα λοιπόν απο εδω και πέρα να μην λέω πολλά, γιατί έτσι και αλλιως δεν ειναι ολα για ολους! και για προσωπική μας ασφάλεια γιατι μας έχουν στοχοποίησει, και ειδικά όταν βλέπω να παίρνουν δικά μας αποκλείστηκα άρθρα στην Ελλάδα, λες και ειναι δικό τους, και τους λες να βαλουν πηγή (εμείς βάζουμε είτε εικονίδιο info είτε όνομα στο τέλος)καθώς δεν ειναι κοινή είδηση, και σε γράφουν, που δεν είπε κανεις τόσα χρονιά,και τους άνοιξα τα μάτια και τα παίρνουν άλλοι "μάγκες"!! που το παίζουν "ερευνητές"για δίκη τους ανακάλυψη, και δεν ξερουν την τύφλα τους....!!

Τέλος το μήνυμα:Η Κομισιόν εξετάζει το νομικό πλαίσιο για την πάταξη της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο....

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει την θέσπιση νομοθετικών μέτρων για να καθορίσει το πλαίσιο με το οποίο οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, όπως το Facebook, το Twitter και η Google θα διαγράφουν αναρτήσεις ρητορικής μίσους και παρακίνησης στην βία, σύμφωνα με έγγραφο που περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Έτσι και τώρα ετοιμάζουν τη ΦΙΜΩΣΗ του Λόγου και τη ΔΙΩΞΗ των μη αρεστών ιδεών και απόψεων, με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ κριτήρια: Κριτήρια που θα τα αποφασίζουν οι ίδιοι… Θα κρίνουν δηλαδή οι ίδιοι και οι πολυεθνικοί μηχανισμοί του ιντερνέτ το ποια κείμενα …παρανομούν, ποια κείμενα δεν …προσαρμόζονται στους τρομοκρατικούς κανόνες τους…

Και ο πιο αφελείς αντιλαμβάνεται ότι θα μπορούν με άλλοθι και τεκμήριο κάποια λεξούλα να διώκουν, να καταργούν και να φιμώνουν κάθε φωνή ενοχλητική… Αυτά τα λίγα!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Δεν βρίζουμε κανέναν. Εξετάζουμε το τι πρόσφεραν οι Έλληνες στην ανθρωπότητα και τι οι άλλοι.
Αυτό δεν μπορεί να διωχθεί από κανέναν. Μα από κανέναν.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications