Συνταξιούχος απο την περιοχή 51  αποκάλυψε τα μυστικά καθώς ηταν μεθυσμένος στο Λας Βέγκας!! (vid)

Οι περισσότεροι ξέρουν την ιστορίες σχετικά με την περίφημη περιοχή 51. Αυτό το μέρος ειναι μια μυστική βάση με εξωγήινους, όπου αρκετοί ερευνητές έχουν υποστηρίξει ότι υπάρχουν μυστικά πειράματα σε συνεργία με εξωγήινα οντά ...

Ωστόσο, για πολλές δεκαετίες το μυστήριο παραμένει για την περιοχή 51 εικασίες και αναφορες βγαίνουν κατα καιρούς στην δημοσιότητα , εδω να πούμε οτι η περιοχή 51 ηταν μυστικη για πολλά χρονιά και μια θεωρία συνωμοσίας μεχρι που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν οτι υπάρχει.. Έχουμε νέες πληροφορίες:

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, όπου ο χρήστης ισχυρίζεται ότι είχε μια συνομιλία με έναν πρώην αξιωματικό του στρατού που είχαν συμμετάσχει σε διάφορες εργασίες εντός της ζώνης 51. Ο YouTuber, ισχυρίζεται ότι ήταν ένα άτομο που του άρεσε να πίνει, και γιαυτό σύχναζε στο Λας Βέγκας.

Τον είχαν ακούσει να λέει οτι εργαζόταν στην περιοχή 51. Του είχαν ζητήσει επανειλημμένα να τους πει τι ξέρει για εξωγήινους, αλλά ποτέ δεν είχε αποκαλύψει τίποτα. Αλλά η κατάσταση αυτη άλλαξε μια νύχτα, όταν έγινε μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή και ο πρώην αξιωματικός του στρατού βγήκε μεθυσμένος στο δρόμο και άρχισε συνομιλία με τους γείτονες.

Ο χρήστης του YouTube δήλωσε ότι μιλούσαν για επιφανειακά πράγματα, όταν ξαφνικά του είπε, « μπορείς να δεις τη ζώνη του Ωρίωνα; Μπορείς να δεις ότι τα άστρα ευθυγραμμίζονται και υπάρχει και ένα άλλο λίγο προς τα αριστερά; Όταν εκείνος απάντησε ναι, του είπε, «Οι επιθετικοί εξωγήινοι προέρχονται από αυτό το αστέρι κοντά στην ζώνη του Ωρίωνα», ο ίδιος ομολόγησε ότι «κάλοι» εξωγήινοι ζουν στα άλλα δύο αστέρια που είναι παράλληλα μεταξύ τους.

Ο πρώην αξιωματικός του στρατού δήλωσε ότι οι εξωγήινοι οι οποίοι είναι οι επιθετικοί, μοιάζουν συνήθως σε αυτούς σε ταινίες, (GREYS Γκρίζοι εξωγήινοι ) που εχουν αναφέρει και άλλοι οπως Phillip J. Corso,και ο PHIL SCHNEIDER που δολοφόνησαν!,ομολόγησε επίσης ότι οι κακοί εξωγήινοι, ήταν αρκετά ψηλοί μερικές φορές και με μια έντονη άσχημη μυρωδιά.

Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός που έδωσε ο πρώην αξιωματικός του στρατού, είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιείται από τα UFO για να ταξιδέψουν μέσα στο χώρο, όχι με τον παραδοσιακό τρόπο που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, αλλά ένα είδος τεχνολογίας που είναι ικανό να προκαλέσει ένα «κενό» στο χώρο.

Κατάλαβες τώρα γιατί λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και τάχα ψάχνουν νοήμων ζωή? ποιοι λένε οτι δεν υπάρχουν?

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ερώτημα: Γιατί όλοι οι εξωγήινοι είναι καράφλες?
αν υπήρχε περίπτωση να λέει αλήθεια ο μεθύστακας, οι Αμερικανοί θα τον είχαν φάει την επόμενη στιγμή.

1,61

Ανώνυμοςείπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ!ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΨΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ.Τ.Λ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΩΜΟΙΩΣΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ;;;ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 1,61,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΤΩΡΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΙΝΑΚΙΑ........ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications