Και ο Θεός έπλασε την… Κβαντική Βιολογία!άλλο ένα πολύ-διαφημισμένο αραβικό φρούτο ψευτοεπιστήμονας!
Και ο Θεός έπλασε την… Κβαντική Βιολογία!άλλο ενα πολύ-διαφημισμένο αραβικό φρούτο ψευτοεπιστήμονας απο θεωρίες άλλο τίποτα!

Να βγάλω και εγω μια θεωρία να γίνω επιστήμονας!και μάλιστα χωρίς να έχω σπουδάσει! ας βάλουμε ένα μέρος απο την φλυαρία που του έμαθαν, οπως εκείνος ο ηλίθιος και απατεώνας Αϊνστάιν! ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ "ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΤΕ! ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ! και εκείνος τέτοιες ηλιθιότητες έλεγε! και θεωρίες που έκλεβε απο εδω και απο εκεί!λόγο της θέσης που είχε, η γελοία θεωρίες του, είχα απαγορευτεί στο λίκνο της τεχνολογικής επανάστασης, μετα τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό! στην ναζιστική Γερμάνια!! και πολύ σωστά!

Τίποτα νέο τίποτα άγνωστο! δεν θα μπορούσε να ηταν και αλλιως , άραβας ειναι! πότε έκαναν εφευρέσεις αυτοι και δεν το γράφουν στην ιστορία? τον διαφημίσουν και στην zougla.gr:

Οι Νόμοι της Κβαντικής Θεωρίας, που διέπουν τον μικρόκοσμο στην κλίμακα των υποατομικών σωματιδίων, εντυπωσιάζουν τους επιστήμονες και σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες ανακαλύψεις, μεταβάλλουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη λειτουργία όχι μόνο του σύμπαντος και της ύλης, αλλά και αυτή των ζωντανών όντων, όπως τα φυτά, τα ζώα και οι άνθρωποι!

Οι νέοι ή «ανανεωμένοι» Νόμοι της Φυσικής, που ξεδιπλώνονται μπροστά μας χάρη στη μελέτη της Κβαντομηχανικής, οδηγούν την ανθρωπότητα όχι μόνο στη διαρκή ανάπτυξη μεγάλων τεχνολογικών επιτευγμάτων (π.χ. τα τσιπ των ηλεκτρονικών υπολογιστών) αλλά, σύμφωνα με έναν εγνωσμένης αξίας διάσημο επιστήμονα, μάλλον επηρεάζουν δραστικά και τα έμβια όντα, σε βαθμό που μόλις τώρα αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε. Μπλα Μπλα!!

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Surrey και αποφοίτησε με πτυχίο το 1986, έμεινε στο Surrey για να ακολουθήσει Διδακτορικό δίπλωμα στη θεωρία πυρηνικής αντίδρασης, (που έμαθαν επίσης απο την ναζιστική Γερμάνια) .Το 1989, του απονεμήθηκε μεταδιδακτορική υποτροφία στο University College του Λονδίνου , απο το Επιστημονικό και Μηχανικό Συμβούλιο Έρευνας (SERC), επέστρεψε στο Surrey το 1991, αρχικά ως βοηθός έρευνας, στη συνέχεια ως λέκτορας!.

Και αυτός μονο για θεωρίες που του έμαθαν! οπως Αϊνστάιν ο “επιστήμονας”! που δεν έχει κανένα πείραμα!και καμιά ανακάλυψη! μονο μπλα μπλα!

Στη Γερμανία το 1933, ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του και μαθηματική φλυαρία που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες τώρα η θεωρία του γκρεμίστηκε... " έχουν περάσει 80+ χρονιά και ακόμα την ηλιθιότητες του, διδάσκουν στα πανεπιστήμια!

Όπως λέγαμε και εδω: Ο Σιωνισμός δεν έχει επιρροή μονο στο οικονομικό σύστημα οπως ψεύδος νομίζει η μάζα!, αλλα σε όλους τους τομείς!ο εκφυλισμός ειναι σε ολους τους τομείς! άνθρωπος που θεωρεί “επιστήμονα” τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, οχι μονο δεν ειναι επιστήμονας! αλλα ενα γρανάζι του συστήματος και τίποτα άλλο, αρκεί που έχει τον τίτλο και πτυχία που παίρνουν ακόμα και οι διανοητικά ανάπηροι!..

Το μοντέλο της φυσικής που διδάσκουν στα σχολεία και στα κολεγιά! ειναι ολο ελεγχόμενο, ακόμα και λάθος εσκεμμένα! το ίδιο γίνεται και με την βιολογία ,την υγειά (με τα γνωστά αποτελέσματα!) την αρχαιολογία, την ιστορία κτλ κτλ! όσο άφορα την βιολογία σας είπαν πότε τι προκαλεί το μπαστάρδεμα με άλλο είδος ανθρώπων φυλης? οχι φυσικά!η ειναι “ναζιστικές θεωρίες” οπως σας έχουν μάθει? οπως ηταν οι μηχανές jet και οι βαλλιστικοί πύραυλοι? ...Έτσι έλεγε ένας Εβραίος τοτε: οι πύραυλοι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" των ναζι! τα ίδια λένε για οτι οτιδήποτε "ξεφεύγει" και σήμερα, μαζί με την δικιά τους βάρβαρη και ζωώδες μογγολική φυλή(ειναι ανάμεσα σας απο την τουρκοκρατία)! μαντέψτε γιατι κουβαλούν ορθές εκ φύσεως κατώτερων στην Ευρώπη! οπως έλεγε και κάποιος που τον κυνήγησαν: αν ο θεός ήθελε να ειναι όλοι ιδιοι, δεν θα έκανε τόσες διαφορετικές φυλές! θα τους έκανε ολους ίδιους!

Όλα τα παραπάνω και αλλα πολλά που δεν λένε, έχουν αλλες προεκτάσεις που δεν έχουν καν διαδοθεί οι πολλοί! οπως παραδείγματος χάριν,οτι οι κομμουνιστές δεν ειναι μια ιδεολογία ετσι άπλα αλλα η "ιδεολογία" ειναι η επικάλυψη! όσο άφορα την επιστήμη σωστά λέει: επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης, για να ειναι σίγουροι οτι δεν θα ανακαλύψει κανείς τα "μυστικά" που έκλεψαν απο αρχαίους (που οι ιδιοι κατέστρεψαν)!και οπως συνηθίζουν να κλέβουν γνώση σε ολα, καθώς οι ιδιοι δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα λόγο κατωτερότητας!αλλα επικράτησαν γιατι ειναι αδίσταχτοι,τα "μυστικά" αφορούν ολους!και τα έμβια όντα ! οι ιδιοι έφεραν τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό στην Ευρώπη και χιλιαδες σφαγές μαζί με την πανούκλα που κουβάλησαν οι Μογγόλοι! το λέω ετσι άπλα για την πανούκλα......(??)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications