Πώς οι Illuminati προετοιμάζουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με πυρηνικά ;
Πώς οι Illuminati προετοιμάζουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Σύμφωνα με εναν υποτιθέμενο πρώην μέλος των Illuminati ετοιμάζονται για πυρηνική επίθεση.

Τα μέλη της αίρεσης Illuminati έχουν κάνει προετοιμασία για τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τη θεωρία , μετά τη δημοσίευση ενός σχολίου,απο πρώην μέλος των Illuminati στο κοινωνικό δίκτυο Imgur, αναφέρει το «Daily Star».Η Θεωρία εμφανίστηκε πέρυσι σε διάφορα μέσα αλλα τοτε δεν είχε τραβήξει την προσοχή.

Σύμφωνα με το σχόλιό του, το Τάγμα των Illuminati ετοιμάζεται για μια πυρηνική σύγκρουση, και εχει δημιουργήσει υπόγεια καταφύγια για τα μέλη της. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 430 υπόγεια καταφύγια σε όλο τον κόσμο. Όλες αυτές οι βάσεις και οι αποθήκες ελέγχονται και συντηρούνται από τους Illuminati,».

«Το μεγαλύτερο υπόγειο καταφύγιο βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει 5.000 άτομα για διάστημα έως 10 ετών. Εγώ προσωπικά έχω επισκεφθεί αυτή η βάση είναι τόσο μεγάλη που λίγοι μπορούσαν να φανταστούν». Το καταφύγιο προορίζεται για τα 5.000 πλουσιότερα άτομα στον κόσμο», σύμφωνα με το άρθρο.

Ο σχολιαστής είπε στο Imgur, ότι είχε προσληφθεί από τους Illuminati, όταν ήταν 19 ετών και παρέμεινε σε αυτή την αίρεση εδώ και 47 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι έχει έρθει η ώρα να πει την αλήθεια για τη μυστική κοινωνία που «ελέγχει τον κόσμο.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications