OMG η χαζή  είδηση της ημέρας! ! Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε το «μεγάλο» μυστικό για τον «Ντάνο»
OMG ! Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε το «μεγάλο» μυστικό για τον «Ντάνο»

Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε τέτοιου είδους "ειδήσεις" εδώ καθώς θεωρούνται χωρίς νόημα αλλα αφου ενδιαφέρει πολλούς/ πολλές:

Η Σόφη Πασχάλη, ήταν καλεσμένη σήμερα στο Survivor Πανοραμα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί από την Ελεονώρα Μελέτη, για τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε στο χθεσινό επεισόδιο, ο Σάκης Τανιμανίδης, σχετικά με το ....παράνομο φαγητό που έφεραν κάποιοι παίκτες στο παιχνίδι.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Σόφη Πασχάλη είχε ισχυριστεί ότι ο Ντάνος ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας. Μήπως όμως αναγκάστηκε να «βαφτίσει»... ψάρι το φαγητό που όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, εξασφάλισαν δύο φορές οι «Διάσημοι» και μία φορά οι «Μαχητές» από τα γύρω χωριά, κατά παράβαση των κανονισμών; Γιατί πώς θα μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για το καρβέλι ψωμί ή για το σάντουιτς που όπως αποκαλύφθηκε είχαν πάρει οι «Διάσημοι» από τους ντόπιους, κάτω από...τη μύτη της παραγωγής;

Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που η Σόφη Πασχάλη είχε απομακρυνθεί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και αρνήθηκε να τον αγκαλιάσει κατά την αποχώρησή της από το συμβούλιο; Τις απαντήσεις έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη. «Το ψάρι ήταν παράδειγμα. Το έχω πει 100 φορές. Δεν μπορούσα να πω το φαγητό! Γιατί πού το βρήκα;», είπε η Σόφη Πασχάλη.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε να μιλήσει για αυτό το γεγονός γιατί ήξερε ότι δεν το είχαν καταγράψει οι κάμερες. «Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ένα γεγονός όταν δεν υπάρχει εικόνα;», αναρωτήθηκε.

«Ο Χρανιώτης έφερε το ψωμί»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι το ψωμί το πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης. «Αρχικά όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι, μας είχε δηλώσει ο Γιώργος Χρανιώτης ότι μου αρέσει να είμαι εκτός ορίων. Εκείνο το βράδυ είχαμε χάσει τον Γιώργο (Χρανιώτη). Εμφανίστηκε λοιπόν ο Γιώργος και έφερε απέξω ένα delivery», είπε με χιούμορ η Πασχάλη.

Στη συνέχεια τόνισε: «Εκείνη την ώρα, όταν πεινάς η χαρά σου ήταν τεράστια. Έγινε δύο φορές. Την πρώτη φορά ήταν ψωμί. Και το έφερε στην ομάδα. 'Εκανε μία κίνηση που δεν την ξέρει κανένας, μόνο κάποια αγόρια. Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα. Ούτε τα κορίτσια. Έκανε μία κίνηση (ο Χρανιώτης) για τη δική του ευχαρίστηση και παράλληλα να ευχαριστήσει και εμάς. Και ότι προσφέρει και σε εμάς και κάνει κάτι παραπάνω. Γίνεται αυτό το σκηνικό. Μετά εμεις κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα μεταξύ μας είπαμε πολύ ωραία το δεχόμαστε, αλλά δεν θα ξαναγίνει αυτό. ΄Ηρθαμε εδώ για να πεινάσουμε και για να ζήσουμε τις συνθήκες αυτές!».

Ο Γιώργος Χρανιώτης όπως αποκάλυψε το έκανε ξανά, μετά από συζήτηση με τους συμπαίκτες του, επειδή είχε κάνει συμφωνία με τους ντόπιους να του δώσουν ένα ακόμα ψωμί. «Τελειώνει εκεί! Το είπε και το έκανε! Δεν το ξαναέκανε ποτέ αυτός ο άνθρωπος», αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη.

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε και το μεγάλο μυστικό για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τι ήταν αυτό που έκανε ο Ντάνος και δεν έλεγε… κανείς; Η γυμνάστρια είπε πως ο συμπαίκτης της αντάλλασσε πράγματα που ανήκαν σε όλη την ομάδα με τους ντόπιους για φαγητό, το οποίο και δεν το μοιραζόταν με όλους. Έδωσε το καλάμι ψαρέματος χωρίς να ρωτήσει. Είπε ψέματα ότι τα παπούτσια του τα πήρε η θάλασσα ενώ τα είχε ανταλλάξει για φαγητό.

«Ο Γιώργος καλώς ή κακώς ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να το κάνει, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του. Γιατί το καλάμι το είχαμε όλοι. Αν ανταλλάξεις το καλάμι, ρώτα μας!». Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Έδωσε τα παπούτσια του και υποτίθεται τα πήρε το κύμα τα παπούτσια του!».Δείτε όλα όσα είπε η Σόφη Πασχάλη σήμερα στην εκπομπή Survivor Πανόραμα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications