Το βίντεο με τα 7 εκατ. κλικς - Η ανταλλαγή πυρών μεταξύ μισθοφόρων και Σομαλών πειρατών
Το βίντεο με τα 7 εκατ. κλικς - Η ανταλλαγή πυρών μεταξύ μισθοφόρων και Σομαλών πειρατών

Την ανταλλαγή πυρών μεταξύ Σομαλών πειρατών και της ιδιωτικής ασφάλειας φορτηγού πλοίου καταγράφει βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Στην αρχή του βίντεο διακρίνεται το ταχύπλοο το οποίο με ταχύτητα πλησιάζει το εμπορικό πλοίο. Ενας από τους άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας, πάνω από το πλοίο, αρχίζει να πυροβολεί προς τους πειρατές, προειδοποιητικά.

Το ταχύπλοο πλησιάζει το φορτηγό πλοίο, οι πυροβολισμοί από τον άνδρας της ιδιωτικής φρουράς συνεχίζονται και τελικά αποχωρούν.Ενα δεύτερο ταχύπλοο με πειρατές, όμως φαίνεται ήδη στον ορίζοντα!

Οι άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας συνεχίζουν να ρίχνουν και τελικά και τα δύο σκάφη υποχωρούν. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στις 20 Απριλίου και, όπως αναφέρει η Daily Mail, πιστεύεται ότι προέρχεται από απόπειρα πειρατείας στον Ινδικό Ωκεανό το 2012. Μέσα σε δύο ημέρες έχει σχεδόν 7 εκατ. views.

Τον περασμένο μήνα πειρατές κατέλαβαν πετρελαιοφόρο στις ακτές της Σομαλίας. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη πειρατεία εμπορικού σκάφους στην σημαντική αυτή εμπορική διαδρομή, από το 2012.

Δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications