Αγωνία για 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Μενίδι που αγνοείται
Αγωνία για 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Μενίδι που αγνοείται

Άφαντη παραμένει η 29χρονη Γιάννα Χατζημανωλάκη, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που εξαφανίστηκε από τις 25 Απριλίου στο Μενίδι.

Η οικογένεια της αγωνιά ενώ ο σύζυγός της μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε ότι θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κακή κατάσταση των οικονομικών τους.

Ωστόσο η αδελφή της αγνοούμενης Αναστασία Χατζημανωλάκη μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι είχαν υπόνοιες ότι η αδερφή της περνούσε κατάθλιψη.

«Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου. Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…» ανέφερε.

Η ίδια πρόσθεσε « Είναι 29 χρονών η αδερφή μου, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα.

Χθες ο σύζυγος της είπε σε εκπομπή που βγήκε, αν και εμείς είχαμε αντιρρήσεις, ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον εαυτό της επειδή τα οικονομικά τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και τόσο καλά.

Ξέρω ότι είχανε θέματα οικονομικά όπως έχει όλος ο κόσμος, αλλά δεν γνώριζα ότι ήμασταν σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι να βρεθεί. Έχει τρία παιδιά, 7,5 και 3 ετών αντίστοιχα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications