ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο
ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο

Ο Τραμπ, το είπε και το έκανε. Κόβει την χρηματοδότηση του ΟΗΕ για εκτρώσεις, στειρώσεις και εμβόλια που προκαλούν στείρωση, μιά και ο σκοπός του είναι να μην έχει στο τέλος καμία επαφή με τον ΟΗΕ, για όσο τουλάχιστον ο ΟΗΕ εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυοτύ που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη. Είχε προτείνει μάλιστα στον ΟΗΕ, να μεταφέρει την έδρα του εκτός ΗΠΑ.

Θυμίζω, ότι ο ΟΗΕ, είναι το κύριο όργανο και ο δούρειος ίππος της προώθησης των αποφάσεων της δημιουργίας ενός παγκόσμιου κράτους, στο οποίο, όλοι οι άνθρωποι θα ζουν με ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, στερούμενοι ελευθεριών, σε ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό γκέτο. Αυτό δυστυχώς οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν και δεν θέλουν να το πιστέψουν, κλείνοντας τα μάτια στην παγκόσμια φτωχοποίηση και την παγκόσμια ανωμαλία που επιφέρεται με τις μετακινήσεις και συναναμίξεις λαών, καθώς επίτηδες δημιουργούνται οι συνθήκες μετανάστευσης μουσουλμάνων από τον τρίτο κόσμο στην χριστιανική Δύση.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε χθες ότι τερματίζει την αμερικανική επιχορήγηση του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFPA), την υπηρεσία του ΟΗΕ που ασχολείται με τον οικογενειακό προγραμματισμό καθώς και με την υγεία μητέρων και παιδιών σε πάνω από 150 χώρες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε επιστολή του στον πρόεδρο της επιτροπής Ξένων Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Μπομπ Κόρκερ, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι σταματά τη χρηματοδότηση γιατί το Ταμείο "υποστηρίζει, ή συμμετέχει στη διαχείριση ενός προγράμματος αναγκαστικών αμβλώσεων ή ακούσιων στειρώσεων".

Η κίνηση αποτελεί το πρώτο βήμα στο σχέδιο του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να περιορίσει το αμερικανικό μερίδιο της χρηματοδότησης των Ηνωμένων Εθνών και ενδέχεται να εγείρει ερωτηματικά για το πόσο βαθιές θα είναι οι περικοπές αυτές στη διεθνή οργάνωση, όπου οι ΗΠΑ αποτελούν τον μεγαλύτερο χρηματοδότη.

Το βήμα ακολουθεί την αποκατάσταση τον Ιανουάριο από τον Τραμπ της "Πολιτικής της Πόλης του Μεξικού", η οποία παρακρατεί χρηματοδότηση από διεθνείς οργανώσεις που είτε κάνουν αμβλώσεις είτε παρέχουν πληροφορίες για αμβλώσεις. Γνωστή από τους επικριτές της ως "κανόνας ολικής φίμωσης", ο Τραμπ επέκτεινε τις δικαιοδοσίες της για να περιλάβει όλες τις χρηματοδοτήσεις υγείας παγκόσμια σε προεδρικό του διάταγμα της 23ης Ιανουαρίου που παρακρατεί τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε αμερικανική υποστήριξη. Η έλλειψη συγκεκριμένων προδιαγραφών του κανονισμού, ωστόσο, έχει αφήσει οργανώσεις βοήθειας μετέωρες και τα δύο κόμματα των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς, να ζητούν διευκρινίσεις.

Σε δήλωσή του στον ιστότοπό του, το Ταμείο είπε ότι λυπάται για την αμερικανική απόφαση να θέσει τέλος στη χρηματοδότηση, η οποία, είπε, βασίζεται σε "λανθασμένο ισχυρισμό" ότι η υπηρεσία υποστηρίζει αναγκαστικές αμβλώσεις ή ακούσιες στειρώσεις στην Κίνα. Η UNFPA είπε ότι ο σκοπός της είναι να "βεβαιωθεί ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι εκούσια, κάθε γέννηση είναι ασφαλής, και κάθε νέου ατόμου οι δυνατότητες βρίσκουν πραγμάτωση".

"Η υποστήριξη που λάβαμε ανά τα χρόνια από την κυβέρνηση και το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών έχει σώσει δεκάδες χιλιάδες μητέρες από θανάτους και αναπηρίες που μπορούν να προληφθούν, και ιδιαίτερα σήμερα στις γοργά αναπτυσσόμενες παγκόσμιες ανθρωπιστικές κρίσεις", είπε σε δήλωσή του το Ταμείο.

Η απόφαση ακολουθεί την πρόταση του Τραμπ να περικόψει 28% της χρηματοδότησης στη διπλωματία και την ξένη βοήθεια, καθώς και μια αδιευκρίνιστη μείωση στη χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών και των υπηρεσιών τους, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Πίσω από το προσωπείο του ανθρωπισμού, των εμβολίων και τις εκο΄ύσιες και ακούσιες εγκυμοσύνες, κρύβεται το σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, που είχε ξεκινήσει με το αρχικό σχέδιο Κίσσινγκερ.

Ο Τραμπ είχε πει, ότι τα λεφτά των ΗΠΑ δεν πήγαιναν υπέρ της υγείας των φτωχών στις τρίτες χώρες, αλλά υπέρ των στειρώσεων και αμβλώσεων, μέσω της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ. Θυμίζουμε ότι ο σκοπός της λεγόμενης νέας τάξης είναι να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, ενώ ο σκοπός τόσο του Πούτιν, όσο και του Τραμπ και κυρίως εκείνων που τους στηρίζουν από το παρασκήνιο, είναι να αυξηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός καθώς και το προσδόκιμο ζωής και να ζουν οι άνθρωποι πάνω από 120 χρόνια.

Για να γίνει αυτό, το πρώτο βήμα είναι να σταματήσουν οι στειρώσεις και οι εκτρώσεις στον τρίτο κόσμο και να βελτιωθεί η επαγγελματική αποκατάσταση στον λεγόμενο Δυτικό Κόσμο. Η οικονομική δυσπραγία σε Ευρώπη και Αμερική, ώθησαν την λευκή φυλή να μειώσει τον αριθμό παιδιών ανά οικογένεια σε περίπου ένα. Υγεία, πραγματική υγεία για όλους και χρήματα για να ζει η οικογένεια ,ακόμη και αν δουλεύει μόνο ένας, είναι το σχέδιο Τραμπ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications