Ηλίας Κασιδιάρης: Θα ματώσουν στο σκαμνί της Εξεταστικής οι διεφθαρμένοι πολιτικοί! ΒΙΝΤΕΟ
Ηλίας Κασιδιάρης: Θα ματώσουν στο σκαμνί της Εξεταστικής οι διεφθαρμένοι πολιτικοί! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η μόνη δύναμη που παράγει πραγματικό έργο και έχει ουσιαστική παρουσία στις εξεταστικές επιτροπές είναι η Χρυσή Αυγή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών, όπου τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου"... προσέφεραν τσάι σε όλους τους υπεύθυνους των σκανδάλων.

Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή αντιμετώπισε όπως έπρεπε τους υπευθύνους της κατάντιας των Ελλήνων. Έτσι θα ματώσουν και όλοι αυτοί που ευθύνονται για την κλοπή των δημοσίων ταμείων στην Υγεία.

Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που προσκόμισε στοιχεία για την ποινική δίωξη εναντίον του Γ. Στουρνάρα και του Α. Σαμαρά και βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής υπογραφών, ώστε να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη ο αρχισκευωρός πρώην πρωθυπουργός.

Πάγιος στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι να βρεθούν οι ένοχοι και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό. Στην προκείμενη περίπτωση, και συγκεκριμένα στην υπόθεση Novartis, υπάρχει πληθώρα στοιχείων για την καταδίκη των μνημονιακών εμπλεκομένων.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σημείωσε τέλος πως οι υπουργοί του Σύριζα διαπράττουν διαρκώς το έγκλημα της παράβασης του καθήκοντος, καθώς αρνούνται με γελοία προσχήματα να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο του κόμματος.

xryshaygh

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δεν ματώνει κανείς και το ξέρεις. Δεν καίγεται καρφί σε κανέναν.
Ας περνούν αυτοί καλά και ας τους άλλους να πεθάνουν και βιολογικά γιατί συναισθηματικά, πατριωτικά κ.λ.π είναι ήδη πεθαμένοι.
Ας το καλύτερα.......Μη μας λες για κάτι που στο τέλος θα ξεχαστεί χωρίς να ΄΄ανοίξει ρουθούνι΄΄.
Κουραστήκαμε πια με όλους τους πολυλογάδες. Εντάξει?

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications