5 Απρ 2017

Η πρώτη παγκόσμια μεταμόσχευση κεφαλιού!!! ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από δεκαεννέα ώρες vid

Η πρώτη παγκόσμια μεταμόσχευση κεφαλιού!!!  ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από δεκαεννέα ώρες.

Η πρωτοποριακή επέμβαση απο μια ομάδα χειρουργών, έκανε δεκαεννέα ώρες για να ολοκληρωθεί και ο ασθενής είναι ελεύθερος από τον καρκίνο.

Ο Paul Horner, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο των οστών πριν από πέντε χρόνια, ήταν κοντά στο θάνατο, όταν είχε εγκριθεί το αμφιλεγόμενο και δυνητικά θανατηφόρο επιχείρημα.Ο Δρ Tom Downey, δήλωσε στο CNN ότι είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

«Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα», « μπορούμε να δώσουμε σε κάποιον ένα νέο σώμα που είναι υγείες, ή καλύτερο, από ό, τι ηταν αυτο που είχε. Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος οδηγεί σε άπειρες δυνατότητες.

O Downey μίλησε στους δημοσιογράφους για την πολυπλοκότητα που είχε η πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ πληροφορίες απο:http://newsexaminer.net/health/worlds-first-head-transplant-a-success ... Το αν ειναι αλήθεια η οχι ειναι άγνωστο, καθώς αν ειναι αλήθεια για πιο λόγο κρατήθηκε άκρα σιγή απο τα διεθνή ΜΜΕ που όλοι ξερουν απο παίρνουν γραμμή, καθώς κατι τέτοιο αλλάζει πολλά δεδομένα, οπως η θεραπεία του Καρκίνου το 1934 και τελικα κρατήθηκε κρυφή και εξαφανίστηκε μαζί με τον γιατρό! που δολοφονήθηκε μάλλον..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η πρώτη παγκόσμια μεταμόσχευση κεφαλιού!!! ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από δεκαεννέα ώρες vid
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications