«Βόμβα» Παπαχριστόπουλου: Στα 5.600 ευρώ το αφορολόγητο για τους ανύπαντρους
«Βόμβα» Παπαχριστόπουλου: Στα 5.600 ευρώ το αφορολόγητο για τους ανύπαντρους

Στα 5.600 ευρώ θα διαμορφωθεί το αφορολόγητο για τους άγαμους, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε πως «οδεύουμε στο κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας» και αποκάλυψε πως το αφορολόγητο πέφτει στα 5.900 ευρώ για τους παντρεμένους και στα 5.600 ευρώ για τους άγαμους.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε, επίσης, στο ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα στην υγεία, λέγοντας: «αναδείχθηκε σαν μείζον θέμα σε όλα τα κανάλια το 300άρι του Μπαλαούρα που το γύρισε πίσω και όχι τα 80 δισ. που διασφαλίστηκαν στην Υγεία και δεν ασχολήθηκε κανένα κανάλι.

Να ακούσω για τον Μπαλαούρα, δεν λέω, αλλά τρεις μέρες μούγκα για τα 80 δισ. για την εξεταστική για την Υγεία;» και προσέθεσε ερωτηθείς για τον λόγο που δεν φτάνει η περίοδος διερεύνησης της εξεταστικής επιτροπής μέχρι σήμερα: «συμφωνώ μαζί σας και θα το προτείνω».

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣ@ΤΣΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΕΧΩ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 100Τ.Μ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.ΣΥΝΟΛΟ ΟΤΙ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 7.500€.ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟ@@ΑΝΑ ΕΦΟΡΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ;ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΑΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.ΚΑΙ ΕΧΩ Κ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ ΠΑΙΝΕΙΑΣ.ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.
ΞΕΝΙΑ

Ανώνυμοςείπε...

70 χρονών ειναι ο άνθρωπος κι ακόμα....Ψηφίζει μνημόνια.Πόσα χρόνια θα ζήσει? Άλλα 10? άλλα 15? Ανάποδα μετράει.
Αλλά ψηφίζει μέτρα εναντίον των φτωχών Ελλήνων. Από κει να καταλάβει κανείς τι γίνεται.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications