Επίθεση  μαριονέτας Μακρόν στη Λεπέν: Θα καταστρέψεις την οικονομία,προάγει το μίσος!
Επίθεση Μακρόν στη Λεπέν: Θα καταστρέψεις την οικονομία

Εντωμεταξύ απο μέσα για την Μαρίν Λεπέν:“ναζίστρια φασίστρια”!=δηλώνει εθνικιστές, σας τα είπε αυτά κανεις τόσα χρονιά? η δε λέξη "φασίστας" στα ιταλικά αυτο σημαίνει! αλλα ακούγεται πιο ωραία το "ναζι" αντί για το εθνικιστές, μπαίνει πιο εύκολα στο μυαλό,ειδικά όταν....(?) για να στοχοποιούν μια ομάδα,η άτομα που δεν ανήκουν στην δικιά τους ομάδα,(σ.σ. κόμμα) ως εχθρούς, που ειναι οι λεγόμενοι "ψυχολόγοι" εδώ?? γιατι κάνουν τις πάπιες? να πουν τα αυτονόητα για όλους αυτούς που έχουν πιπίλα την λέξη "ναζι"?? εκτός οτι δεν ξέρουν καν τη σημαίνει..!(για την φώτο δεν νομίζω να καταλάβουν!) πάμε στο θέμα μας:
Κατηγορίες κατά της αντιπάλου του στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών Μαρίν Λεπέν, ότι προάγει το μίσος με τις πολιτικές της, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν.

«Η κ. Λεπέν προσφέρει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στην απομόνωση, στο κλείσιμο των συνόρων, στο μεταξύ μας μίσος, στην οικονομική καταστροφή και την αποδυνάμωση των εργατικών τάξεων», τόνισε ο κ. Μακρόν, μιλώντας στο δίκτυο TF1 την Τρίτη.

Νωρίτερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο επίσκεψής του σε νοσοκομείο στο δυτικό Παρίσι, ο κ. Μακρόν είχε σημειώσει ότι η νίκη στις εκλογές δεν είναι δεδομένη.

Ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα δώσει μάχη για να κερδίσει την υποψήφια της ακροδεξιάς.

«Τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Η μάχη μου στοχεύει στο να νικήσω τη Μαρίν Λεπέν» υπογράμμισε ο κ. Μακρόν, ο οποίος δέχθηκε τις τελευταίες ώρες επικρίσεις ότι συμπεριφέρεται σαν να θεωρεί δεδομένη τη νίκη του.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ προειδοποίησε ότι η πρόκριση της κ. Λεπέν στον β’ γύρο της 7ης Μαΐου δεν αντιμετωπίζεται αρκετά σοβαρά.

«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σοβαροί και να κινητοποιηθούμε, να σκεφτόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο» επεσήμανε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους στο περιθώριο επίσκεψης στη δυτική Γαλλία.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την Κυριακή. Όλος ο κόσμος κοίταζε το αποτέλεσμα βάσει της κατάταξης που διαμορφώθηκε. Και ξεχάσαμε ότι η Μαρίν Λεπέν ήταν εκείνη που πέρασε στον δεύτερο γύρο. Δεν είναι και λίγο που η ακροδεξιά βρίσκεται στον δεύτερο γύρο μιας εκλογικής αναμέτρησης για τον προεδρικό θώκο» συμπλήρωσε ο κ. Ολάντ.

Part 2:

Επίθεση στην Μαρίν Λεπέν εξαπέλυσε ο Εμανουέλ Μακρόν, σε ομιλία του εν όψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Ο Μακρόν κατηγόρησε συγκεκριμένα τη Λεπέν ότι προάγει το μίσος και την απομόνωση με τις πολιτικές της, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, θα καταστρέψουν την οικονομία.

«Η κυρία Λεπέν προσφέρει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στην απομόνωση, στο κλείσιμο των συνόρων, στο μεταξύ μας μίσος, στην οικονομική καταστροφή και την αποδυνάμωση των εργατικών τάξεων», τόνισε ο Μακρόν στο δελτίο ειδήσεων του δικτύου TF1.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications