Δ.Καμμένος: «Το 100άρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό» (βίντεο)
Δ.Καμμένος: «Το 100άρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό» (βίντεο)

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σε ερώτηση για τα νέα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα για τη μείωση των συντάξεων προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία.

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, όμως, σχολίασε και την πρόσφατη εμφάνιση του Κώστα Ζουράρι σε εκπομπή του ΣΚΑΪ με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για όσα ακούγονται τελευταία για τις εσωκομματικές σχέσεις και το αν παραμένει στέλεχος των ΑΝΕΛ. «Έγραψε μια εφημερίδα φίλα προσκείμενη σε εμάς του Ολυμπιακούς ότι κάτι γίνεται με το κόμμα. Όχι, δεν γίνεται κάτι. Με τον κ. Ζουράρι έχω θέμα. Με την έννοια δεν μπορεί να έχω τύπου χούλιγκαν υφυπουργό, με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

πηγή- pronews

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

"να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό"!!!!!!!!
Αν ήταν σοβαρό κράτος θα έπρεπε να κάνει χαρακίρι!!!!!!!!!
Ποιός είσαι εσύ κοπρίτη να κάνεις κουμάντο τι τα κάνει τα λεφτά του ο κάθε παππούς που ίδρωσε να βγάλει σύνταξη, ενώ εσύ χαραμοφάη και όλοι οι βρικόλακες του κυνοβουλίου τα τρώτε με χίλιες μασέλες και δεν έχετε δουλέψει ποτέ στην ζωή σας,ανεπρόκοπα καθάρματα!
Κόψτε πρώτα τα δικά σας και μετά των παππούδων που δεν τους φτάνουν ούτε για τα γιαούρτια τους και τα φάρμακα τους!
Αν ήσουνα σοβαρός θα το βούλωνες και δεν θα μιλούσες δίποδο κάθαρμα, γιατί άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Ο φίλος ανώνυμος έχει απόλυτο δίκιο γιατί το 100άρικο πρέπει να καταβληθεί στον συνταξιούχο επειδή τόχει πληρώσει και το πως θα το διαθέσει είναι δική του απόφαση.
Όμως
Θα πρέπει οι συνταξιούχοι όταν κατεβαίνουν σε πορείες διαμαρτυρίας να σταματήσουν να λένε ότι δεν τους φτάνουν τα λεφτά για να δώσουν στα εγγόνια τους. άλλο να μην τους φτάνει η σύνταξη για να ζήσουν αυτοί οι ίδιοι και που αυτό πρέπει να φωνάζουν και άλλο να μιλούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να λένε ότι δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις γιατί δεν θαχουν να φάνε τα εγγόνια ή δεν έχουν να τους πάρουν ένα δώρο.
Τους φτάνουν δηλαδή οι συντάξεις και τους περισσεύουν να δίνουν και στα εγγόνια.Αυτό λένε.
Αυτά ακούει ο κατά τα άλλα μέγας χριστιανός και λέει αυτά που λέει.

Αν δεν αλλάξουν τροπάριο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης ώστε να τους πάρουν στα σοβαρά θα περάσουν πολύ άσχημα και θα περάσουν και οι δικοί τους, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, γιατί αφού αυτοί θα χάσουν λεφτά θα πρέπει να τους βοηθήσει κάποιος άλλος. και ποιός είναι αυτός? Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους που θα πρέπει ως νεότεροι να βοηθήσουν τους γέρους γονείς τους που τους κόψαν την σύνταξη και δεν έχουν φάρμακα. Ετσι θα έρθουν και αυτοί σε δυσμενέστερη θέση γιατί ενώ δεν τους φτάνουν τα λεφτά να ζήσουν οι ίδιοι θα πρέπει να ζήσουν τώρα και τους γέρους που τους διέλυσαν τις συντάξεις.
Δεν βγαίνουμε λοιπόν στις πορείες και λέμε στα κανάλια ότι δεν θα έχω να πάρω παιχνίδια του εγγονού.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications