Άθεοι διοργανώνουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή
Άθεοι διοργανώνουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή

Η Ένωση Αθέων προκαλεί και φέτος τη Μεγάλη Παρασκευή, το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων καθώς διοργανώνει «φανερό δείπνο» με κρέας.

Σε ανάρτηση που έκανε η Ένωση στην ιστοσελίδα της αλλά και σε σχετικό event που δημιούργησε στο facebook μέμφεται τη μεγαλύτερη ημέρα πένθους των Χριστιανών λέγοντας ότι η Παρασκευή 14 Απριλίου έχει και το ψευδώνυμο «Μεγάλη».

Επίσης, όπως διακηρύσσουν περίτρανα οι άθεοι προσανατολίζονται να δημιουργήσουν ανάλογο γεύμα βλασφημίας στη Θεσσαλονίκη και στην ακριτική μας Ξάνθη και καλούν παράλληλα όσους επιθυμούν να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο και στη δική τους πόλη.

Επίσης, για όλους όσοι δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους τους καλούν να συμμετάσχουν από το σπίτι ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag το #faneros_deipnos

Είναι τόσο μεγάλο το μένος της Ένωσης Aθέων εναντίον των Χριστιανών και της Ορθοδοξίας και βιάζονται τόσο πολύ να λοιδωρήσουν τη θρησκεία μας που (προφανώς) έκαναν copy paste το κείμενο από το περσινό δείπνο της ντροπής που διοργάνωσαν αλλάζοντας μόνο τον τίτλο. Έτσι ενώ καλούν τους ακολούθους τους σε «γλέντι» την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 ως ημερομηνία βάζουν το 2016.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Βαρεθήκαμε να ακολουθούμε σαν πρόβατα τις εβραϊκές αιρέσεις του εβραιοχριστιανισμού που επιβλήθηκε με σφαγές και αίμα στους προγόνους μας.
οι Έλληνες μεγαλούργησαν όταν είχαν την Ελληνική θρησκεία και όχι σαν δούλοι πρόβατα του γιαχβέ...

Ανώνυμοςείπε...

Φάτε ότι θέλετε ρε παιδιά αλλά μιας και είσαστε και πολύ μάγκες κάντε κάτι ανάλογο όταν έχει και Ραμαζάνι. καλέστε ας πούμε τους Μωαμεθανούς να φάνε χοιρινό στο Σύνταγμα για να σας γ@+μήσουν όρθιους επί τόπου.
Εκτός αν δεν σας ενοχλεί αυτό το θρήσκευμα, αλλά μόνο ο Χριστιανισμός.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει κάπου ή να μην πιστεύει πουθενά. Αλλά εσείς για ποιό λόγο προκαλείτε?
Και σιγά το κατόρθωμα.
όλα τα σουβλατζίδικα και οι ταβέρνες στην Αθήνα είναι ανοιχτά, όποιος θέλει πάει και τρώει.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications