Με «Χιούι» πάνω από το Σαραντάπορο πέταξε ο Πάνος Καμμένος
Με «Χιούι» πάνω από το Σαραντάπορο πέταξε ο Πάνος Καμμένος

Πτήση πάνω από το σημείο όπου συνετρίβη το «Χιούι», στη δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο "Ελασσόνας, πραγματοποίησε, με στρατιωτικό ελικόπτερο όμοιου τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργε

Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν θανάσιμα ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμος, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής, ενώ στη ΜΕΘ του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα, μέλος του πληρώματος.

Νωρίτερα, κ. Καμμένος είχε επισκεφθεί την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου μίλησε στο προσωπικό.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αντί να παραιτηθεί ο κοπρίτης, κόβει βόλτες...
Έπρεπε να κόψει το λαιμό του!
Μιά άλλη άποψη για το δυστύχημα:
http://www.triklopodia.gr/%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%89%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85/
Αξίζει να το διαβάσετε!

atomείπε...

To να μας λένε και κομμουνιστές του indymedia με ξεπερνάει!εμείς που πρώτη φορά είπαμε οτι η Γερμανία ειναι επίσημα υπό κατοχή απο το 1945 στην Ελλάδα!όταν όλοι αυτοι σας έλεγαν οτι οι ναζι σας επιβάλουν μετρά! συν τόσα αλλα που δεν έχουν πει κανεις τόσα χρονιά!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications