Ημαθία: Μαχαίρωσε τον παπά επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον πατέρα του - Χαμός σε εκκλησία!
Ημαθία: Μαχαίρωσε τον παπά επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον πατέρα του - Χαμός σε εκκλησία!

Απίστευτα πράγματα σε εκκλησία με τον ιερέα να διακομίζεται σε νοσοκομείο τραυματισμένος. Ανάστατη η τοπική κοινωνία από τα όσα έγιναν και ακούστηκαν...

Απίστευτο περιστατικό στο Κλειδί Ημαθίας χθες το βράδυ με πρωταγωνιστή έναν 23χρονο που επιτέθηκε και τραμάτισε τον 59χρονο παπα εκκλησίας, επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον 69χρονο πατέρα του.

Ωστόσο, πίσω από την επίθεση φαίνεται να υπήρχαν και άλλοι λόγοι σύμφωνα με την τοπική κοινωνία. Ο σημαντικότερος λόγος ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας των δραστών και του ιερέα.

Σύμφωνα με όσοα μεταδίδει το emvolos.gr,
Mετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο 69χρονος που νωρίτερα είε ζητήσει να κοινωνήσει μαζί με τον 23χρονο γιο του περίμεναν τον ιερέα στον αύλειο χώρο του Ναού
και αφού προηγήθηκε προφορικός διαπληκτισμός, απείλησαν και εξύβρισαν τον ιερέα, ενώ ο 23χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι ελαφρά στην παλάμη. Επίσης, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του.

Ο ιερέας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος.
Οι δράστες συνελήφθησαν και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Βέροιας.

Πηγή: emvolos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications