Αλεξάνδρου: Θα πάρω μέρος στο Survivor 2
Αλεξάνδρου: Θα πάρω μέρος στο Survivor 2

«Την… κάνω για Survivor»

«Ετοιμάζω βαλίτσες για τον Αγιο Δομίνικο. Πάω στο “Survivor”!» Η Μαρία Αλεξάνδρου, πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών της Sirina, ρίχνει τη… βόμβα της μέσω της «Espresso», υποστηρίζοντας ότι θα συμμετάσχει στην ομάδα των «Διασήμων», στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.

«Μαζί μου θα είναι επίσης η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Γιώργος Μανίκας και ο σύντροφός μου Χάρης Χριστοφοράκος. Είμαι αποφασισμένη να κάνω τον αντρικό πληθυσμό να αναστενάξει!» μας είπε και προχώρησε σε λεπτομέρειες.

«Πριν από τρεις ημέρες άνθρωπος από την παραγωγή του Σκάι επικοινώνησε μαζί μου και μου έκανε την πρόταση να λάβω μέρος στο “Survivor” μαζί με τον σύντροφό μου. Τα χρήματα που μας πρότειναν ήταν ιδιαίτερα καλά και είπαμε αμέσως το “ναι”.

Μας ενημέρωσαν να φτιάξουμε βαλίτσες και να είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο» ισχυρίζεται η 24χρονη καλλονή με το πλούσιο μπούστο. Το κορίτσι «κόλαση» έχει σκοπό, όπως δηλώνει, να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό.

«Θα κάνω τους άντρες συμπαίκτες μου, αλλά και τους τηλεθεατές να αναστενάξουν. Οι τηλεθεάσεις θα φτάσουν στα ύψη. Μου αρέσει πολύ να προκαλώ, γι’ αυτό στη βαλίτσα μου θα βάλω μόνο s@xy μαγιό, εσώρουχα και λίγα μπλουζάκια για τα βράδια» αναφέρει με νόημα.

Οσον αφορά τους κινδύνους στη ζούγκλα, την πείνα, τις κατσαρίδες και τα ποντίκια, που τη φοβίζουν πολύ, η Μαρία Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει: «Σκοπός μου είναι να ζήσω την εμπειρία, να πάω και να κερδίσω. Αν δεν περνάω καλά, θα τα μαζέψω και θα φύγω. Δεν θα σκάσω κιόλας».

Εκείνοι που θα της λείψουν πολύ είναι η οικογένεια και οι φίλοι της, ωστόσο η παρουσία του αγαπημένου της στο παιχνίδι θα της δίνει κουράγιο και υπομονή. «Μάλλον θα μας βάλουν σε αντίπαλες ομάδες, αλλά και μόνο που θα τον βλέπω θα ανεβαίνει η ψυχολογία μου» κατέληξε η υποψήφια παίκτρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications