Wikileaks: Όλος ο πλανήτης ένα Big Brother - Μας παρακολουθούν μέσω iphone, samsung και windows!
Wikileaks: Όλος ο πλανήτης ένα Big Brother - Μας παρακολουθούν μέσω iphone, samsung και windows!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Wikileaks! Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Ασάνζ μπαίνει η CIA! H Wikileaks αποκαλύπτει τον τρόπο που η CIA παρακολουθεί τους πάντες χρησιμοποιώντας τα όπλα της, τα οποία δεν είναι άλλα από προϊόντα γνωστών εταιρειών που τα χρησιμοποιούμαι όλοι!

Πρόκειται για μία σειρά χιλιάδων απόρρητων εγγράφων της CIA με την κωδική ονομασία Vault 7 και τα οποία σύμφωνα με τον ιδρυτή της Wikileaks είναι η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη απελευθέρωση κατασκοπευτικών αρχείων που έγινε ποτέ δημόσια στις ΗΠΑ! Συνολικά 8.761 έγγραφα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα (07.03.2017) ενώ όπως επεσήμανε ο Ασάνζ, πρόκειται μόνο για το πρώτο μέρος από μια σειρά διαρροών που θα δημοσιευτούν στη συνέχεια.

Το "οπλοστάσιο" και το παγκόσμιο πρόγραμμα παρακολούθησης Όπως αποκαλύπτει η Wikileaks, η μυστική βάση της CIA για να παρακολουθεί τα θύματα της είναι το προξενείο των ΗΠΑ στην Φραγκφούρτη. Ένα μέρος το οποίο δεν θα κινούσε τις υποψίες και οι πράκτορες της CIA θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Τα μυστικά τους όπλα; Προϊόντα της iPhone, τα Microsoft Windows και οι τηλεοράσεις της Samsung. Μέσως της σύγχρονης τεχνολογίας η CIA καταφέρνει, σύμφωνα με την Wikileaks, να μετατρέψει τον πλανήτη σε ένα σύγχρονο...

Big Brother και τον καθένα μας έναν πραγματικό Truman! Μάλιστα, σύμφωνα με τα έγγραφα σε κάποιες από τις παρακολουθήσεις συμμετείχε και η υπηρεσία αντικατασκοπείας και ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστή ως MI5 (Military Intelligence, Section 5).

Με τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, η Wikileaks έχει εξασφαλίσει πως η «CIA έχει χασει τον έλεγχο του 'οπλοστασίου' της», ισχυρίστηκε ο Ασάνζ. Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά κωδικών και λογισμικών, που αν αποδειχθούν πραγματικά, θα μπορούσαν να επιτρέψουν έλεγχο των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά αποκαλύπτεται το εύρος των μυστικών κυβερνοεπιθέσεων που πραγματοποιούσε η CIA παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας μια σειρά ηλεκτρονικών προϊόντων, τόσο αμερικανικών όσο και ευρωπαϊκών, ως μυστικά μικρόφωνα.

Το αρχείο φαίνεται να κυκλοφόρησε ανάμεσα σε πρώην κρατικούς χάκερ με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο και ένας από αυτός έδωσε στην Wikileaks τμήματα αυτού του αρχείου.Δείτε εδώ τα έγγαφα https://wikileaks.org/ciav7p1/..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications