Βουλευτής Μαγνησίας Ηλιόπουλος: «Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη.» ΒΙΝΤΕΟ
Βουλευτής Μαγνησίας Ηλιόπουλος: «Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη.» ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε πριν λίγο στη βουλή, όταν ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την σύσταση επιτροπής για τα εγκλήματα του Γιάννου Παπαντωνίου, ο βουλευτής Μαγνησίας αναφέρθηκε σε πλήθος ζητημάτων που άναψαν τα αίματα της κυβέρνησης, όπως αυτό με την δημιουργία μόνιμης Έκθεσης στην οικία του Νίκου Μπελογιάννη.

Ο Π. Ηλιόπουλος θεώρησε την ενέργεια αυτή προκλητική, καθώς έτσι «τιμάται ένας αρχισφαγέας και δολοφόνος του ΚΚΕ, που είχε δώσει τις εντολές για τις σφαγές ανήλικων παιδιών στον Μελιγαλά,(Υμνητές των κομμουνιστών στο ΣΥΡΙΖΑ: Μπελογιάννης Δείτε σε ποιές μεγάλες σφαγές αμάχων Ελλήνων ήταν υπεύθυνος!) ενώ η οικία του εθνικού αγωνιστή Παύλου Μελά καταρρέει…»

Κατά τη διάρκεια δε της ομιλίας του Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο προεδρεύων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, τον επέπληξε δριμύτατα για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο κ. Ηλιόπουλος στο Ν. Μπελογιάννη, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για την στάση και τη θέση του κόμματος που ανήκει ο κ. Κακλαμάνης, της Ν.Δ., για το στέλεχος του ΚΚΕ και τα πεπραγμένα του.

Η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι ο Κακλαμάνης έδειξε εξαρχής τις προθέσεις του να προκαλέσει επεισόδιο κάνοντας παρατηρήσεις για κάθε πιθανό και απίθανο θέμα, ενώ ήταν ιδιαίτερα εριστικός.

magnesia247.gr

Post A Comment:

1 comment

Αγγελικηείπε...

Εξω λεει η κακλαμανα χαχαχα η συμμορια κλεπτων και απατεωνων ολοι τους συγκοινωνουντα κενα δοχεια ειναι..
Οι μεγαλυτεροι μπολσεβικοι ειναι οι νουδουληδες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications