Τραμπ όταν δεν είσαι δικός τους! χρήσιμο ανθρωποειδές ζώο: Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή!
Τραμπ όταν δεν είσαι δικός τους χρήσιμο όρθιο ζώο: Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή!

Παρά την εν μέρει ήττα πριν δύο μέρες στο Κογκρέσο, όπου το νέο νομοσχέδιο που θα αντικαθιστούσε το Obamacare κατέπεσε πριν καν ψηφιστεί, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέρχεται έτοιμος να υλοποιήσει μία ακόμα προεκλογική του δέσμευση.

Αυτή τη φορά σειρά έχει το κλίμα και η λεγόμενη κλιματική αλλαγή, υπερθέρμανση του πλανήτη κλπ, που ταΐζουν τις μάζες!και να τους πεις και τίποτα σε λένε και "συνομοσιολόγο" λαϊκιστή τα πρόβατα ετσι άπλα, αντί να ερευνήσουν, την ίδια ώρα πληρώνουν ενα σορό για την δήθεν κλιματική αλλαγή! ο Τραμπ ειναι ζωντανό παράδειγμα που οτι θεωρεί η μάζα ως "θεωρίες συνωμοσίας" ,γιατι ετσι τις λενε οι σκοταδιστές, που συνήθως ειναι κάτι μαυριδερά ζωώδες ανθρωποειδή, κομμουνιστικά/αριστερά μορφώματα,(μη Έλληνες βιολογικά απόγονοι εισβολέων, γιαυτό ειναι αριστεροί κομμουνιστές και υπέρ λαθρο) βγαίνει και λέει αυτο που λέει επι χρονιά κάθε σκεπτόμενος!μετα τα εμβόλια, την ελεγχόμενη κατεδάφιση των διδύμων πύργων κτλ.

Σύμφωνα λοιπόν με ανώτατες πηγές του Λευκού Οίκου, η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει την διαγραφή όσων νομοσχεδίων αφορούν την κλιματική αλλαγή και την ενέργεια, νομοσχέδια που πέρασε καθολικά ο πρώην Πρόεδρος Ομπάμα.

Σύμβουλος του Τραμπ σε θέματα ενέργειας δήλωσε: «θα διαγράψουμε όσα πέρασε ο Ομπάμα με μία εντολή. Βέβαια, όσον αφορά κάποια πρωτόκολλα για το κλίμα αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε εκτενέστερα και να επαναδιαπραγματευθούμε την ενεργειακή ανεξαρτησία της Αμερικής».

Επιπλέον, ο ίδιος δήλωσε στους πολέμιους του Τραμπ ότι ναι μεν δεν στηρίζει το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, αλλά ανησυχεί πολύ για την Γη. «Ο Πρόεδρος ανησυχεί πολύ για την Γη.

Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά σκέφτεται νέους τρόπους να πετύχουμε ελάχιστη επιβάρυνση και ενεργειακή απεξάρτηση των ΗΠΑ από άλλες χώρες».

Ο τρόπος που θα επιτευχθεί αυτό επικεντρώνεται στα εξής: αύξηση πυρηνικής ενέργειας, εναλλακτικές πηγές ενέργειας, καθαρός γαιάνθρακας και φυσικό αέριο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications