Solar Warden: Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που δραστηριοποιείται στον Ουρανό της Γης
Solar Warden: Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που δραστηριοποιείται στον Ουρανό της Γης

Από το 1980, ένας μυστηριώδες πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με την μυστηριώδη κωδική ονομασία "Solar Warden" και λειτουργεί στους ουρανούς μας. Αυτή την πληροφορία συμμερίζονται πολλοί πληροφοριοδότες και δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο.

Ένα απο το πιο διάσημο απόσπασμα που προέρχεται απο το 1993, για το εν λόγω πρόγραμμα ειναι απο τον Ben Rich:

ΈΧΟΥΜΕ τα αναγκαία μέσα για να ταξιδέψουμε μεταξύ των αστεριών,και δεν εχει φανταστεί κανείς, ξέρουμε πώς, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες σε ΕΡΓΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, και απαιτούν μια πράξη του Θεού για να γίνουν δημόσιες προς όφελος της ανθρωπότητας.

Ο Ben Rich,ήταν επικεφαλής της Lockheed Skunk Works, παραδέχθηκε στο κρεβάτι του λίγο πριν πεθάνει, ότι οι επισκέψεις των εξωγήινων UFO είναι πραγματικές και ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ταξιδεύσει στα άστρα!

Πριν ο Rich πέθανε από καρκίνο(κλασική τακτική δολοφονίας ετσι δολοφόνησαν και τον Wernher von Braun), επιβεβαίωσε ότι "Υπάρχουν δύο τύποι ΑΤΙΑ" Έχουμε μάθει τόσα πολλά από τα UFO που έχουν πέσει, η κυβέρνηση [των ΗΠΑ] το γνώριζε αυτό μέχρι το 1969 που είχε τον έλεγχο στη διοίκηση των εν λόγω πληροφοριών. Μετά την απομάκρυνση του Νίξον το 1969.

Ο κόσμος δεν θα πρέπει να γνωρίζει σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους. Πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Από τότε ολο και περισσότεροι πληροφοριοδότες, όπως ο Gary McKinnon χάκερ που παραβίασε τους servers της NASA και ο William Tompkins επιβεβαίωσε το αληθές της ιστορίας.

Υποψίες οτι ολα αυτα εχουν να κανουν με τα UFO που ειχαν δημιουργήσει οι πρωτοπόροι Γερμανοί έως το 1945, καθώς ηταν οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή με τους "θεούς" και με υπερτεχνολογία, μετα το 1945 ο κόσμος έκανε βουτιά στον μεσαίωνα ξανα και στο σκοταδισμό απο όλες τις απόψεις, και ακόμα ζει στον μεσαίωνα πνευματικά! αντί να εξελίσσετε πάει προς τα πίσω σε μια ζωώδες κατάσταση !και οχι τυχαία, το παρήγορο ειναι οτι μάλλον δεν μπορουν να φύγουν απο τον πλανήτη Γη "μια πράξη του Θεού" που λεει! και ποιος ειναι ο θεός;

Μυστικό! υπάρχουν 2 ειδών ! η φύση εχει αρνητικό και θετικό πάντα! ούτε εγω μπορώ να πω στην μάζα τέτοιες πληροφορίες! αφου δεν μπορουν να δεχτούν αλλες αλήθειες γιατι ετσι εχουν μάθει! και μιας και δεν βλέπω να διαχωρίζεται η ήρα από το στάρι αλλα αντίθετα να γίνεται μια μείξη και ανακάτεμα φύλων, οι πληροφορίες δεν ειναι για ολους! πόσο μάλλον για τα trojan της άλλης πλευράς (δούρειους ίππους) που αρέσκονται να φέρνουν τον σκοταδισμό σε πολλά θέματα, οπως στο θέμα των UFO! ο νοών...νοείτω©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications