Η Ορθούλα Παπαδάκου αποκαλύπτει πόσο πληρώθηκε από το Survivor

«Πιστεύω ότι οι δικές μας συνθήκες ήταν πιο δύσκολες», λέει σε συνέντευξή της η πρώην σταρ του Survivor, Ορθούλα Παπαδάκη και αποκαλύπτει το ποσό που πήρε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι!

«Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ένας παίκτης έπαθε θλάση και εμφανίστηκε κατευθείαν γιατρός. Εμείς φτάσαμε στη λιποθυμία για να έρθει γιατρός. Από τα χέρια μου περνούσε δηλητήριο από σαρανταποδαρούσα και παρακαλούσα δύο ημέρες να με φροντίσουν. Το νερό που είχαμε για κάθε ημέρα ήταν τρία μπουκάλια για κάθε παίκτη.

Εδώ, από όσο έχω δει, το νερό το χρησιμοποιούν απεριόριστα και χωρίς σκέψη. Υπήρχε παιχνίδι στο οποίο παρότι είχαμε ματώσει στα χέρια και στα πόδια μας από κορμούς, δεν μας έδωσαν νερό να πλυθούμε και αναγκαστήκαμε να πλυθούμε με το νερό της θάλασσας. Κάτι που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι πόσο συχνά τους δίνουν τροφή.

Εμείς πέρα από την αρχική τροφή (5 κιλά ρύζι, 5 κιλά αλεύρι και 3 κονσέρβες), μας δόθηκε η δυνατότητα να κερδίσουμε σε παιχνίδι ένα ζωντανό φίδι, που έπρεπε να σκοτώσουμε για να φάμε. Εδώ οι παίκτες τρώνε μέρα παρά μέρα. Δύο φορές είχαμε μαζευτεί οι παίκτες και είπαμε ότι αν δεν μας έφερναν φαγητό δεν θα συνεχίζαμε. Οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες», λέει, στο περιοδικό You, η όμορφη αθλήτρια, συγκρίνοντας το Survivor του τότε και του τώρα και συνεχίζει: «τα βασικά μας εργαλεία ήταν ένας Swiss army σουγιάς, ένα won, τρία μεγάλα μαχαίρια και δύο αγκίστρια (όχι πριόνι, ψαροντούφεκο, σφυρί, σχοινί, πρόκες, κουβέρτες, μαχαιροπίρουνα κ.λπ.).

Επίσης, οι παίκτες που επιλέχτηκαν από την παραγωγή είχαν διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα και δεν ήταν όλοι «σφίχτες» και με κοιλιακούς. Εμάς ήταν διαφορετικός ο τρόπος διεξαγωγής των παιχνιδιών. Δεν κέρδιζε όποιος φτάσει στους δέκα, αλλά έπαιζε όλη η ομάδα για μια νίκη και συμμετείχαν όλοι στα παιχνίδια».

Παράλληλα, περιγράφει τις συνθήκες διαβίωσης που επικρατούσαν τότε, λέγοντας πως «η βρώμα είχε ποτίσει το δέρμα μας. Κοιμόμασταν σε κορμούς, με τερμίτες. Περπατούσαν πάνω μας τη νύχτα αρουραίοι και απλά τους διώχναμε. Το χαρτί υγείας τελείωσε γρήγορα και χρησιμοποιούσαμε τα φύλλα και τη θάλασσα. Τον καιρό που ήμουν εκεί μου είχε κοπεί η περίοδος και έκανε 8 μήνες να μου ξανάρθει. Τα μαλλιά είχανε γίνει ράστα και όταν επέστρεψα αναγκάστηκα να τα κόψω ».

«Κινδύνεψα, όχι μία φορά πολλές φορές. Η πιο σοβαρή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα. Από τον ζωμό της καρύδας που πίναμε (λάδι), έπαθα διάρροια και μετά αφυδάτωση. Ζητούσα γιατρό, αλλά ήρθε όταν έμεινα λιπόθυμη πέντε λεπτά στην παραλία και φοβήθηκαν οι συμπαίκτες μου. Ξύπνησα με ορούς στα χέρια μου.

Το κανάλι ήθελε εντυπωσιασμό, εμείς όμως ζούσαμε μια σκληρή πραγματικότητα, που πολλές φορές έφτανε στα όρια της τρέλας… Ίσως και γι’ αυτό τα πράγματα τώρα είναι πιο light, για να καταφέρουν οι παίκτες να αντέξουν τη μεγάλη διάρκεια», παραδέχεται. Τέλος, όταν της επισημαίνουν τις πληροφορίες που θέλουν τους νυν παίκτες να παίρνουν 8.000 ευρώ τον μήνα, η Ορθούλα απαντά με μία αποκάλυψη: «αν αληθεύει αυτό, τότε Survivor δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο αλλά εδώ στην Ελλάδα, που ο κόσμος ταλαιπωρείται και παλεύει για τα καθημερινά έξοδα. Εγώ προσωπικά για 55 ημέρες πήρα ένα συμβολικό ποσό -αν θυμάμαι καλά- 1.050 ευρώ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications