3 Μαρ 2017

Όλες οι χώρες πλην της Ελλάδας θωρακίζουν τα σύνορά τους

Όλες οι χώρες πλην της Ελλάδας θωρακίζουν τα σύνορά τους

Η Ουγγαρία, μία εκ των χωρών - μελών της Ε.Ε. υψώνει νέο ακόμη μεγαλύτερο τείχος προστασίας στα σύνορά της, προκειμένου να κρατήσει μακριά τον ισλαμικό κίνδυνο.

"Αν καταστρέψετε το φράκτη, περάσετε παράνομα, ή επιχειρήσετε να περάσετε, αυτό θεωρείτε έγκλημα στην Ουγγαρία. Σας προειδοποιώ να μην διαπράξετε αυτό το έγκλημα. Μπορείτε να καταθέσετε το αίτημα ασύλου σας στη ζώνη διέλευσης", ακούγεται ήδη από τα μεγάφωνα στη συνοριακή γραμμή της Ουγγαρίας, σε φράσεις που μεταφράζονται μέχρι και τα αραβικά.

Το εγχείρημα αυτό καταδικάζεται από τους γνωστούς - άγνωστους ακτιβιστές και μέλη διαφόρων ΜΚΟ, για την Ουγγαρία που "τόλμησε" να ακολουθήσει το παράδειγμα των ΗΠΑ και να φτιάξει νέο τείχος και μάλιστα σύντομα.

Στην πραγματικότητα ωστόσο αυτές οι χώρες της Δύσης δεν είναι οι μόνες που σκέφτονται ή ετοιμάζουν ήδη τείχος στα σύνορά τους. Σας θυμίζουμε πως ήδη η Τουρκία και η Βουλγαρία έχουν ξεκινήσει τις κατασκευές τειχών που θα εμποδίζουν τους μετανάστες να εισέρχονται στα εδάφη τους, έργο το οποίο ναι μεν επέκρινε η...πολιτισμένη Ευρώπη, αλλά μέχρι εκεί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όλες οι χώρες πλην της Ελλάδας θωρακίζουν τα σύνορά τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications