Το X-37B διαστημικό σκάφος  επιστρέφει στη Γη μετά από 678 ημέρες σε μυστική αποστολή στο διάστημα!
Το X-37B διαστημικό λεωφορείο επιστρέφει στη Γη μετά από 678 ημέρες σε μυστική στο διάστημα!

Το μυστηριώδες διαστημικό λεωφορείο ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει επιστρέψει στη Γη μετά από 678 ημέρες (ρεκόρ)στο διάστημα , η αποστολή του; είναι άγνωστη.

Αυτή είναι η τέταρτη μυστική αποστολή του, και η NASA δεν έδωσε καμια απάντηση, όταν ρωτήθηκε τι έκανε τόσο καιρό και τι αποστολή είχε. Από μόνο του, αυτό ειναι ένα διαστημικό σκάφος «drone», γιατί δεν είναι επανδρωμένο σε αποστολές, ίσως συνδέονται με κάποια μορφή κατασκοπείας στη Μέση Ανατολή, αλλά αυτό είναι άπλα εικασίες.

Η πιο πιθανή θεωρία είναι ότι μπορεί να είναι ένα σύστημα επιτήρησης, όπως μερικοί ήταν σε θέση να εντοπίσουν την θέση του κάθε τέσσερις ημέρες, στην ίδια περιοχή του ουρανού.

Το Μάιο του 2010, το Πεντάγωνο είχε δηλώσει ότι ο ρόλος του, ήταν να υποστηρίζει στρατιωτικά σώματα της γης. Απαντώντας για το τι κάνει αυτο το σκάφος, είπαν οτι αυτό ήταν:«μέρος ενός προγράμματος που υποστηρίζει την τεχνολογία υψηλού κινδύνου, τον πειραματισμό και την ανάπτυξη των λειτουργικών εννοιών»(?) ότι μπορείτε να καταλάβετε με αυτο που διαβάσετε!,δεν λέει τίποτα αλλα ασυναρτησίες! και αυτο μπορεί να δηλώνει ότι αυτό είναι ένα σύστημα κατασκοπείας.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications